Брой 12, 2018 XLVIII   вход за абонати  
bg | en           

За пръв път в България: Personal Shopping Solution от Zebra Technologies


За пръв път в България: Personal Shopping Solution от Zebra Technologies 

Иновативната система за самообслужване в търговски обекти ще бъде демонстрирана от Баркод Системи България.

Personal Shopping Solution (PSS) е иновативна система за самообслужване в търговски обекти, разработена от световния лидер в областта на мобилните информационни решения – Zebra Technologies. 

PSS решението се състои от мобилни устройства и специално разработен софтуер и прави възможно клиентите сами да сканират продуктите, които купуват по време на пазаруването. Системата е внедрена и работи в над 3000 обекта по целия свят.

Баркод Системи България, съвместно със Zebra Technologies ще демонстрират системата на 8-та конференция PROGRESSIVE Retail Network, която ще се проведе на 18 и 19 май в хотел Рила, Боровец. Освен това, решението ще може да бъде видяно и тествано и в офиса на Баркод Системи България в град София в периода 22 - 26 май. 

PSS решението на Zebra Technologies носи редици ползи както за търговската верига, така и за клиентите:

Повишаване на приходите - нараства броя посещения в търговския обект на клиент на месец, потребителската кошница се разширява 

Намаляване на разходите - спестява се време за сканиране, което се пренасочва към другите задължения на служителите

По-добро обслужване - клиентите спестяват 10 до 15 мин. на посещение

Удобство за клиентите - във всеки един момент от пазаруването, те са наясно каква сума ще похарчат

Допълнителни ползи за клиента - достъп до списъци за пазаруване, напомняния, рецепти, персонализирани промоции, помощ при намиране на продукти

Повишаване на лоялността на клиентите

Баркод Системи България ООД е българо-великобританска фирма, част от най-голямата група фирми, работещи в тази сфера в Централна и Източна Европа – IBCS Group.

Баркод Системи България е бизнес партньор на водещата в света фирма в областта на мобилните и баркод технологии – Zebra Technologies Inc, USA, която през 2014-та година придоби подразделението на Motorola Solutions, занимаващо се с мобилни решения за бизнеса. Баркод Системи България предлага широк спектър от баркод скенери, ръчни мобилни компютри с интегрирани баркод скенери, оборудване и изграждане на безжични мрежи, етикетни баркод принтери, принтери за отпечатване на PVC карти и др.

Баркод Системи България разработва специализирани решения за повишаване на ефективността на извършване на дейностите в области като: разносна търговия, дистрибуция, производство, транспорт и логистика, търговски обекти, складове, и др.

Видео обяснение можете да намерите тук: https://www.youtube.com/watch?v=PxacvcHd-JU&t=5s. 

11.05.2017


 
    Share