Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

ЮНИ месец на наградите за списание Бизнес Клуб


ЮНИ - месец на наградите за списание "Бизнес Клуб"

 

 

 

 СПИСАНИЕ "БИЗНЕС КЛУБ" Е ЛИДЕР СРЕД МЕДИИТЕ В ПОДКРЕПА НА МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ В КЛАСАЦИЯТА НА ОБК. БЛАГОДАРИМ ЗА ПРИЗНАНИЕТО И ЗА ИЗДАНИЕ НА ГОДИНАТА ОТ МЕДИЙНИТЕ ОСКАРИ НА VIP COMMUNICATION 

На 7 юни в хотел "Хилтън" в София се проведе Балканската конферениция на малкия и средния бизнес, организирана от Обединени Бизнес Клубове, с председател Веселин Халачев. Конференцията бе подкрепена от редица български държавни институции. На форума имаше представители на бизнеса от целите Балкани, които се срещнаха с представители на българския малък и среден бизнес. Участваха над 500 фирми. На този форум ОБК раздаде първите си годишни награди в 9 категории, средно с по 10 номинирани.

Нашето списание "Бизнес Клуб" се отличи като лидер в отразяването и помощта, която оказва като медия, на развитието на малкия и средния бизнес в страната ни. Авторитетното жури присъди Първо място на "Бизнес Клуб" за активната му роля през годините за развитието на бизнеса у нас. Преборихме се в конкуренцията с големи национални медии, сред които национални телевизии, вестници и легитимни електронни сайтове на бизнес тематика.

Благодарим на ОБК като партньори и приятели в общата ни кауза за въздигането и просперитета на българския микро, малък и среден бизнес.   

Номинациите на ОБК бяха в 9 категории:

Държавни институции в подкрепа на МСБ;

Местни власти (общини) в подкрепа на малкия и средния бизнес;

Финансови институции в подкрепа на малкия и средния бизнес;

Медии в подкрепа на МСБ;

Големи компании в подкрепа на МСБ;

С призови награди за малък и среден бизнес бяха отличени:

В категория “Най-добра иновативна микро, малка или средна компания”: АЛЕКС 1977 ЕООД, АМЕТ ООД, АМИ ВЕТ 2010 ООД, ДИМИРОМА ЕООД 

Статуетки в категория “Най-добра иновативна микро, малка или средна компания” бяха връчени на: АМЕТ ООД, ДИМИРОМА ЕООД 

Призови места в категория “Най-бързо развиваща се микро, малка или средна компания”: АРТ ТЕХНО ГРУП ООД, СВН ИНЖЕНЕРИНГ ООД, ШАТО ДЕ БЕРЖЕ ООД 

Статуетка в категория “Най-бързо развиваща се микро, малка или средна компания” бе присъдена на: ШАТО ДЕ БЕРЖЕ 

Статуетка в категория “Женско предприемачество” бе присъдена на: АЛИНА ДИЗАЙН ЕООД

Председател на авторитетното жури бе една от най видните представителки на дамите в бизнеса - собственичката на предприятията за специални инструменти, обеденини под марката "Кентавър" с производствени мощности в Дряново, Велинград и София. 

Голямата награда в категория "Медии" бе връчена на главния редактор на "Бизнес Клуб" Велислав Русев. Той благодари на ОБК и на всички представители на бизнеса у нас, че подкрепят каузата на изданието, което се е утвърдило за последните 4 години, като защитник на интересите и основен информационен канал на малкия и средния бизнес у нас във всичките му разновидности. 

ВРЪЧИХА НИ И ДРУГА НАГРАДА

На традиционното, вече, връчване на медийните Оскари, учредени преди години от ПР агенцията VIP Communication, списание "Бизнес Клуб" получи на 15 юни наградата за Издател на годината. Наградата от името на издателя на списанието г-жа Даниела Димитрова получи главния редактор на "Бизнес Клуб" Велислав Русев.

Посолството на Кралство Мароко, начело с Н.Пр. г-жа Закиа Ел Мидауи, бе почетен гост на Годишните журналистически награди във Военния клуб в София. 

Нейно превъзходителство връчи голямата награда за цялостен принос журналистиката у нас на 95-годишния главен редактор на в. "Истина" полк. Дянко Марков, убеден патриот и бивш председател на Български демократичен форум, депутат в няколко поредни парламента. 

Любимците на зрителите - шоуто на Нова ТВ "На кафе" и неговата дългогодишна водеща Гала, както и предавания на БНТ, Канал 3, BG on Air TV, телевизия БАЛКАНИКА и Военният Канал, водещи от БНР, журналисти от печатни и онлайн медии, бяха също отличени от Осмото издание на Годишните награди за журналистика.

Събитието съвпадна с 12-ия рожден ден на агенция ВИП Комюникейшън.

Церемонията отличи и сериала "БезГранична вяра", посветен на православните ни храмове зад граница. Той се осъществява от екипа на In LIFE TV с продуцент Западно и Средноевропейска Митрополия на Българската Православна църква.

А главният дизайнер на сп. "Бизнес Клуб" Теодора Атанасова в края на церемонията също си тръгна с награда - за най-добър графичен дизайнер в медия.

 


 
    Share