БРОЙ 6, 2018 XLIII   вход за абонати  
bg | en           

ВСЯКО ВРЕМЕ Е ДОБРО, ЗА ДА СТАРТИРАШ НОВА КОМПАНИЯ


ВСЯКО ВРЕМЕ Е ДОБРО,
ЗА ДА СТАРТИРАШ
НОВА КОМПАНИЯТези думи на Рон Конуей ни дадоха увереност, за да поставим началото на медийния проект „Бизнес Клуб“. Разколебавани от политически оставки, икономически кризи, изкуствено насаждане на разделение и недоверие, ние стартираме, защото вярваме, че бизнесът има нужда от информация – актуална и полезна. Вярваме, че бизнесът може да е по-силен, когато е активен, информиран и обединен. Вярваме, че бизнесът има нужда и от държава, държава, с която да работят в синхрон.

Философията на екипа на БИЗНЕС КЛУБ:
Да информира:
- в рубриката "Финансиране - Европа за нас и от нас", ще Ви информираме за всичко, свързано с еврофинансирания, обществени поръчки и общински проекти.
- в рубриката "Партньорства" ще представяме възможности за международни пазари и участия в изложения чрез посолствата и търговските мисиия, както и представяне на международни и български браншови организации.

Да критикува:
- в рубриките "Ало, Държавата" и "Викай силно" държавната и общинската администрации ще бъдат критикувани за действия или бездействия.
Важно е не да ви казваме, а да ви питаме какви са вашите проблеми. Затова ще сме ви благодарни да задавате вашите въпроси и да давате вашите предложения, да сте активни чрез "АЛАРМИРАЙ" и "АНКЕТА"

Да съветва:
- в рубриката "Консултантът съветва" ще получавате полезни съвети относно бизнес консултации, консултанти по европейски проекти, правни консултации, звездни консултанти.

Чрез "Бизнес Клуб" посланията ви ще достигнат до:
- активно действащите малки и средни предприятия (МСП) в България;
- държавната и общинската администрации;
- посолствата и търговските мисии към тях;
- браншовите и международни бизнес организации.

"Бизнес Клуб" има амбицията да е ГЛАСЪТ НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС. Този глас трябва да се чува, защото e гласът на над 99,8% от фирмите в страната, защото този глас създава 75% от приходите в хазната.
Искаме гласът на българския бизнес да ехти в ушите на политиците, чиновниците, обществото. Защото хората, които правят бизнес, заслужават уважение и съпричастност.
Вярваме, че да правиш бизнес е КАУЗА. Каузата на „Бизнес Клуб“ е да информира – честно, независимо, отговорно и със страст.
В основата на всеки успех е информацията. Възползвайте се в името на успеха на ВАШИЯ БИЗНЕС.


 
    Share