Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

ВИСОКОЕФЕКТИВНИ ТЕРМОПОМПИ DE DIETRICH ГАМА ВЪЗДУХ/ ВОДА


ВИСОКОЕФЕКТИВНИ ТЕРМОПОМПИ DE DIETRICH ГАМА ВЪЗДУХ/ ВОДА

 

Днес ще Ви представим фирма РУВЕКС АД, компания с над 25 годишно присъствие на Българския пазар, наложила се като една от водещите в сектора за отопление, вентилация и климатизация. Основен неин партньор е фирма DE DIETRICH, един от най-големите и иновативни производитeли на отоплителна техника в света. DE DIETRICH произвежда висококачествени отоплителни котли на нафта, газ и твърдо гориво; стенни газови котли; водни и електрически бойлери; горелки; соларни системи; управления за отоплителни системи.


Днес темата за намаляване на разходите за енергия чрез използване на възобновяеми източници е особено актуална, затова РУВЕКС предлага все повече решения, с които можете да превърнете Вашия дом в енергийно ефективен. Основен акцент се поставя на широката гама термопомпи, които предлагаме. Един от най-новите продукти, които може да откриете в офиса на фирма РУВЕКС, е инверторната термопомпа ALEZIO G Hybrid.

ALEZIO G HYBRID

Гамата от инверторни термопомпи въздух/вода, включва външен модул, вътрешен хидравличен модул и стенен кондензен газов котел тип NANEO. ALEZIO G Hybrid комбинира енергийните качества на термопомпа и газов кондензен котел с цел оптимизиране на енергийната ефективност. Извличайки енергия от въздуха тя използва оптимална комбинация от възобновяеми и традиционни енергийни източници за отопление и производство на гореща вода за дома. При работа в режим на термопомпа, системата се захранва от възобновяема енергия, извлечена от въздуха и може да постигне енергийна ефективност, достигаща до клас A++.

ALEZIO EVOLUTION

Термопомпите от серия ALEZIO EVOLUTION също работят на принципа въздух/вода, извличат топлинната енергия от външния въздух и я пренасят вътре в сградата. Отоплението се управлява чрез хидравличен кръг, който може да захранва подово отопление/охлаждане, радиатори или вентилаторни конвектори. Благодарение на реверсивния си цикъл на работа, модулиращия компресор и много лесното за използване управление, ALEZIO EVOLUTION гарантира комфорт през цялата година.

HPI INVERTER EVOLUTION

Друг водещ продукт, който РУВЕКС препоръчва на своите клиенти е третият представител от гамата термопомпи HPI INVERTER EVOLUTION с мощности от 6 до 27 kW. Тя се монтира много лесно в дома, независимо дали e съществуващ имот или ново строителство. Външното тяло може да се монтира навсякъде, благодарение на компактния си размер. Вътрешното тяло, което външно прилича на стенен газов котел, може да бъде монтирано и на най-тесните места. Сплит-системата изключва риска от замръзване на външните тръби. В зависимост от модела, термопомпите от тази серия могат да работят до -20°С външна температура. HPI INVERTER EVOLUTION се отличава със своята висока ефективност, със COP до 4.3. На всеки 1kWh консумирана електроенергия получавате 4.3 kWh топлинна енергия напълно безплатно. Те са едно лесно приложимо решение за осигуряване комфорта на Вашия дом или офис.

Спирайки се на термопомпи от гамата въздух/вода на DE DIETRICH, Вие избирате един екологичен и енергийно ефективен източник на енергия, който не замърсява околната среда, тъй като не използва изкопаеми горива и не изхвърля вредни емисии на CO2 в атмосферата.
De Dietrich - винаги иновативно, ефективно и надеждно оборудване, а чрез фирма РУВЕКС то достига лесно до Вас и Вашия дом! Повече информация може да получите в офиса на фирма РУВЕКС, както и на интернет адреса: www.ruvex.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
    Share