БРОЙ 2, 2018 XXXIX   вход за абонати  
bg | en           

TEZ TOUR с номинация от Балканските Оскари


ТЕZ TOUR С НОМИНАЦИЯ ОТ БАЛКАНСКИТЕ ОСКАРИ ЗА ТУРИЗЪМ

Една от най-големите международни туристически компании в световен мащаб с над 90 офиса в 33 страни- TEZ TOUR, получи номинация от Балканските награди за туристическа индустрия.
Церемонията, която ще се състои от 20 ч. в хотел Premier Best Western София, ще отличи значимите постижения в туризма на полуострова.
Основана през 1994 г., с офис в София от 2005 г., в момента обслужва 3 млн. туриста годишно в над 15 дестинации по цял свят, сред които Италия, Гърция, Кипър, Испания, Франция, Русия, Австрия, Андора, Турция, Египет, Дубай, Малдиви, Шри Ланка, Тайланд, Мексико, Куба и Доминиканска република.
Вътрешният туризъм в България също е част от портфолиото на Тез Тур - компанията има сключени договори с над 350 хотела в България (градски, СПА, морски, планински, голф) и през последните години има реализирани над 300 000 нощувки на сезон.
Една от най-търсените дестинации от Новогодишните оферти на TEZ TOUR е програмата за Русия - Москва и Санкт Петербург. За втора поредна година в портфолиото на TEZ TOUR тя предизвика завиден интерес сред любителите на аристократични изживявания и местата по нея се изчерпват изключително бързо. Програмите за Нова Година 2017 предлагат още незабравими празници в Прага и в Анталия - с чартърни полети от София и Варна.
С празничната церемония, която ще бъде водена от златния глас на България Симеон Владов и от журналистката и ПР Патриция Кирилова, организаторите от ВИП Комюникейшън ще дадат старт на Коледните тържества през декември. Подробности в сайта на организаторите: www.vipcompr.com.

 

 

 

05.12.2017


 
    Share