Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Теодора Стефанова и новата й книга Осмото чувство


Теодора  Стефанова и новата й книга "Осмото чувство"

  Новата книга на Теодора Стефанова, „Осмото чувство - ключът към вселената”, излиза на български език на 3 ноември. Премиерата ще се състои на 7 ноември от 19:00 ч. в хотел „Маринела”, зала „София”. Теодора Стефанова за пръв път ще се срещне с толкова широка аудитория и е готова да чуе вашите въпроси. Непосредствено след срещата в София авторката ще посети Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Самоков, Банско. Водещ на премиерата в столицата ще бъде Ники Кънчев, а участие ще вземат Люба Пашова, съавторката Ани Томова и разбира се, самата Теодора Стефанова.

- Издавате нова книга на български, представете я?  

Книгата ми е малко биография и препратка за напомняне на другите поколения, които не ме познават, не са чели предишната ми книга. Книгата излиза в България от издателство "Колибри". Биографично споделям някои неща преди и след идването ми в Италия. Има случки от живота ми. Споделям за телевизионната си кариера в телевизията на Берлускони, в която коментирам и анализирам мачове. В книгата съм споделила много случки от това мое поприще. 

Другата част от книгата е за спиритуалното, духовното. В книгата си искам да дам това послание-да се подготвим за изкуствения интелект. Това е бъдещето на света и на Европа. Не трябва да се плашим от умните машини. Те са създадени, за да ни помогнат, да ни подобрят живота. В книгата си казвам хубави неща за хората. Има много позитивни послания. Прогнозирам и какво ще се случи в следващите години 2020, 2030 и нататък. Между другото ще представя книгата си в 11 града в България. Първото ми представяне е в хотел "Маринела" на 7 ноември.

- Конкретизирайте вашите послания?

Най-вече те са в посока да си отворим душите и сърцата. Посланието на книгата ми "Осмото чувство, Ключът към вселената" накратко: В днешно време, в побъркания свят, в който живеем, ни липсва да разговаряме, да се чуваме, да си казваме "Обичам те", " Извинявай" и "Прости ми". "Осмото чувство" е послание към хората да отворим сърцата си, да ги изпълним с безгранична обич и безрезервна доброта. Книгата внася светлина върху мисията на Теодора и напътствията които ни дават нашите братя от космоса. Чрез гласа на "Унилсън" (извънземното, с което Теодора има контакт) тя помага на много хора, които имат проблеми в живота си. Винаги е намирала думите, с които да вдъхне кураж, надежда и любов на онези, които се изправят пред нови предизвикателства по пътя към бъдещите успехи. Мисията на тази книга е да ни подготви за бъдещи срещи с изкуствения интелект. Нека приемем чуждото присъствие и да се научим да живеем в хармония с него. Не бива да чакаме да се появи някой, който да ни изправи на крака, когато сме в беда. Отговорът се крие в самите нас.

"ОСМОТО ЧУВСТВО" - КЛЮЧЪТ КЪМ ВСЕЛЕНАТА

Това послание на книгата ми идва от душата и сърцето и смятам, че това, което искам да предам на хората и който иска да го разбере, ще го разбере.

- Вашите прогнози и предвиждания за България?

За България съм писала много. За Италия също. Това са двете държави, в които живея. В тази книга ще намерите част от моите прогнози. В следващата ще бъде всичко много по-подробно. За България има много неща за това, което ни предстои, за председателството на ЕС. Позволила съм си да пиша за политически скандали. Направила съм и анализи и предположения какво ще се случи. Как нови лица, млади хора ще започнат да правят новата политика.

- Има ли оптимизъм?

Много, аз не казвам черни неща. Ще има изпитания, но не трагични и апокалиптични. Аз гледам да не съм толкова тъмна. 

- По отношение Русия-България какво ще стане, според вас?

Там се връщаме. Евразия. За какво говорим. Сега ЕС пишат, че ще се претрансформира. Интеграцията вместо да се разширява между държавите ще се стеснява. След 2020 г. ще има други трансформации.  България вероятно ще се ориентира към  Евразия. България ще си намери мястото, например, като център на енергетика, ключова роля на Балканите. Те ще станат много силни.

- Ще се появят ли в България нови политици?

Да. Нови лица, които до момента не са участвали в този политически живот. 

- А Слави Трифонов и неговия политически проект?

Да, писала съм и за него. Предвиждам нови лица, които той ще изведе. Те ще направят партия. Той може и да не стане лидер на тази партия, но ще има нови лица. Дори хора от чужбина, които са натрупали опит. Определено ще бъде изненада. И в други партии ще има нови лица, които ще излязат напред. В рамките на 4-5 години ще станат големи промени в българския политически живот.

ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ СРЕЩНЕТЕ С ТЕОДОРА НА:

7 ноември, София, хотел „Маринела", зала „София", 19:00 ч.

9 ноември, Благоевград, зала „22 септември", 18:00 ч.

10 ноември, Пловдив, парк хотел „Санкт Петербург", зала „Пълдин", 18:30 ч.

11 ноември, Стара Загора, хотел „Верея", зала 1, 18:00 ч.

12 ноември, Бургас, хотел „Приморец", 18:30 ч.

13 ноември, Варна, Юнашки салон, 19:00 ч.

14 ноември, Велико Търново, хотел „Премиер", 18:30 ч.

15 ноември, Самоков, хотел „Арена", 18:30 ч. (под патронажа на Общинска библиотека „Паисий Хилендарски")

16 ноември, Банско, хотел „Кемпински", зала „Олимпия", 19:00 ч.


 
    Share