Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Текстилната индустрия, рекламният сектор и печатът с паралелни изложения в Интер Експо Център


Текстилната индустрия, рекламният сектор и печатът с паралелни изложения в Интер Експо Център 

 

Oт 25 до 27 септември в Интер Експо Център ще се проведат изложенията ТМТ Експо и COPIS. Посветени на текстилната индустрия, рекламния сектор и печата, те събират представители на трите сектора от България и чужбина. Двата форума ще заемат близо 10 000 кв.м. от изложбените площи на международния изложбен център. Участниците ще представят последните тенденции, технологии, софтуер и продукти.

Пред истинско предизвикателство професионалистите изправя за първи път Fabric is cool. Събитието е част от съпътстващата програма и поставя задачата за развитие на цялостен fabric backlit продукт. В епичен сблъсък от 25 до 27 септември се изправят пет екипа, всеки от които съставен от професионалисти в маркетинга, дизайна, копирайтинга, предпечата и печата. За три работни дни те ще трябва да създадат концепция, дизайн, послание, да отпечатат и монтират на място кампания за голям бранд, предвидена за Коледа.

За първи път ще се проведе и „Майсторски клас в две стъпки" с проф. Христо Кафтанджиев. На 26 септември той ще подложи на обсъждане пекиджинг дизайна и семиотиката в рекламната комуникация.

 


 
    Share