Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Тази вечер е церемонията по раздаването на строителните Оскари


Тази вечер е церемонията по раздаването на строителните Оскари

Деветото издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2019 ще отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво, категорично е журито на конкурса.
В истински форум на лидерите в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се превърне церемонията тази вечер в хотел Маринела, съобщават организаторите от „ВИП Комюникейшън".

"Основната цел на тези награди е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България", споделят управляващите съдружници на агенцията - Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Луксозното строителство не е приоритет само за големите ни градове, то вече убедително навлиза и в малките ни курорти, отбелязват организаторите на деветото издание на престижните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн.

По време на церемонията тази вечер ще бъдат връчени призове в следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и други.

Специални гости на церемонията ще бъдат Амедео Скиатарела - председател на Международната Академия на архитектурата, кметът на София Йорданка Фандъкова, областният управител на София област - Николай Пехливанов, Георги Григоров - председател на Националната Строителна Федерация, Добромир Ганев - председател на Националното Сдружение за недвижими имоти, Васил Вутов - член на УС на Българска Предприемаческа Камара в строителството и други.

Водещи на събитието ще бъдат журналистите Патриция Кирилова и Васко Мавриков. Призьорите ще получат уникални рози от 24-каратово злато, ръчно изработени от партньорите на събитието - "Магията на Българската роза".
В музикалната програма на престижното събитие ще участват легендата на родната естрада Джина Иванова от Трамвай № 5, младата звезда Цвети Радойчева, любимката на публиката от шоуто "Черешката на тортата" - Галиана Арсова, българският Моцарт - Георги Димитров и др.

Партньори на събитието са козметичният гигант „Рефан", лидерите в дигитания печат „Фреш Принт" и винарска изба „Едуардо Миролио".

 

 13.11.2019


 
    Share