Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Столична община с номинация от Строителните Оскари


Столична община с номинация от Строителните Оскари
Събитието е на 19 ноември в зала „Диамант“ на хотел Рамада, София

 

 

 

 

Мащабните строителни дейности в София, в които са привлечени 35 строителни компании за т.г., отредиха заслуженена номинация на Столична община за предстоящите Строителни Оскари. Луксозните новооткрити метростанции в столицата също допринесоха за номинацията. Освен това София влезе в Топ 30 на най-бързо развиващите се градове в света.

Луксозни строителства от Македония, Сърбия, Гърция, Турция и други за втори път ще бъдат включени в номинациите за годишните награди LUXURY Property AWARDS 2015. Специалисти и журналисти започнаха да номинират най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна, които ще бъдат включени в годишната церемония на 19 ноември в хотел РАМАДА, София.

Конкурсът, организиран за пета поредна година от агенция ВИП Комюникейшън, ще се състои в зала ДИАМАНТ. Организаторите са инициатори и реализатори на луксозните строителни изложения VIP Property, които предизвикаха международен интерес, както в Русия така и в други страни.

В журито на LUXURY Property AWARDS участват сроителни специалисти от Италия, Русия, Дубай и Абу Даби. Над 30 печатни и електронни медии ще отразяват събитието, което журналистите определиха като българските строителни Оскари.

Ще бъдат връчени призове в следните категории: Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура, Луксозно жилищно строителство, Луксозно обществено строителство, Луксозен морски, планински и градски комплекс, Луксозен СПА комплекс, Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Мебелен дизайн, Реновирано строителство, Локация на годината и други.

Две нови категории са включени в номинациите - награди за брокери и агенции на недвижими имоти, както персонални призове за архитекти, строители и инвеститори.

Екипът на една от най-влиятелните компании за луксозно строителство в Дубай и Арабските емирства - Gulf Precast Concrete (Elias Seraphim - CEO/ Owner, Sami Saab - Factories Operation Director, Imad Mohamad - Factories Manager), журира наградите LUXURY Property Awards 2014.

Годишните награди LUXURY Property Awards 2015 са организирани и продуцирани от VIP Communication PR.

VIP Communication PR е организатор и на годишните награди за значими постижения в бизнеса Business Awards 2015, на медийните награди VIP Media Awards, както и на наградите за луксозни брандове и бизнес VIP LifeStyle Awards 2015. Агенцията организира и престижна церемония за луксозните брандове от морския регион - Marine Lifestyle Awards 2015.

През октомври 2015 година VIP Communication представи новата си инициатива - НАЦИОНАЛНИ МЕДИЦИНСКИ НАГРАДИ 2015.

 

 


 
    Share