БРОЙ 08, 2017 XXXIII   вход за абонати  
bg | en           

Специалната награда за Развитие на Българската икономика отива при сп. Бизнес КлубСПЕЦИАЛНАТА НАГРАДА ЗА РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ОТИВА ПРИ СП. БИЗНЕС КЛУБ

Поли Паскова с голяма награда от Организацията на Обединените Българи
Журналистката и PR Патриция Кирилова, екипът "Руните говорят 2", МК Велика България и НД Хан Кубрат с отличия за родолюбие

Фолклорната звезда Поли Паскова ще бъде отличена с награда за Родолюбие по повод Деня на Будителите от Организацията на Обединените Българи, която през тази година отбелязва 10-и юбилей.
Наградите ще бъдат връчени тази вечер, от 18 часа с подкрепата на Салон Журналист в залата на Съюза на журналистите в София.
Народната певица, която вече има 16 издадени албума с български фолклор, заслужи престижната награда с дългогодишната си дейност по опазване на културното наследство на България, както и с Националното турне "Молитва за България, което направи през лятото на 2017-та година.
Журналистката и PR Патриция Кирилова, екипът "Руните говорят 2", МК Велика България, НД Хан Кубрат, Международният организационен комитет на обединителния събор "Към Завета - Кубрат 105", проведен в Полтава, Украйна тази година, както и Ивелин Михайлов с фондация "Въздигане" също ще получат отличия за родолюбие.
Най-родолюбивата рок група "Епизод" и ансамбъл "Мездра" също ще получат награди за български дух и съхранение на българщината.
Ще има и специална награда за Развитие на Българската икономика, която ще отличи издателката на сп. Бизнес Клуб Даниела Димитрова, както и за Благодетел в родолюбивите каузи - за Вайдин Салахи - Македония, подкрепил изследванията за древната българска история.
Организацията на Обединените Българи организира мащабни научни събития за изследване на древната история на българите, които според Франсоа Митеран са люлката на днешната цивилизация.

Сдружение ВЕЛИКА БОЛГАРИА

 

 

 

 

02.11.2017


 
    Share