Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Созополски комплекс е финалист за международните Черноморски Оскари


Созополски комплекс е финалист за международните Черноморски Оскари

Green Life Beach Resort е претендент за престижните награди

Един от лидерите в туризма на Черноморския регион - Green Life Beach Resort Sozopol, е финалист за петото издание на Черноморските Оскари, което за първи път ще е с международно участие, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Най-успешните компании в Черноморския регион ще бъдат наградени на официална церемония в един от най-бързо развиващите се курорти у нас на 10 август т.г..
За първи път ще бъдат номинирани компании от държавите, които граничат с Черно море - Румъния, Украйна (южна Бесарабия), руските републики, Турция, Грузия и др.
Green Life Beach Resort Sozopol е уникален комплекс, разположен на един от най-красивите сни и дълги плажове на Каваците - Смокиня. Огромното разнообразие от басейни, ресторанти, барове, магазини, спортни площадки, детски кътове, зелени площи и всевъзможни услуги са предпоставка за една перфектна и релаксираща почивка.
Живописният морски плаж към комплекса е съчетание от кристално чиста вода, широка и дълга пясъчна ивица и нежен морски бриз.
Заведенията на плаж Green Life Beach са любимият бийч бар Green Life Smoki Beach House, радващ плажуващите с богато меню, невероятни коктейли и удвителни морски гледки. А ресторант Del Mare очарова гостите със средиземноморки стил и подбрани морски деликатеси.
Комплексът предлага и още кулинарни изкушения в А-ла Карт ресторант La Terazza. На територията му има не един, а цели четери басейна и пул барове към тях, като това създава усещане за простор и спокойствие.
Green Life дава възможност за истинско забавление за децата - разнообразна анимация и детски площадки с множество съоражения.
За любителите на спорта Green Life Beach Resort Sozopol предоставя открит и закрит фитнес, игрища за волейбол, баскетбол, футбол и три тенис корта.


Подробности в сайта на организаторите:
http://vipcompr.com/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8/

 

07.06.2019


 
    Share