БРОЙ 04, 2017 XXIX   вход за абонати  
bg | en           

Салон за красота Ефект изненадва с нови процедури на страхотни цени през лятото


Салон за красота Ефект изненадва с нови процедури на страхотни цени през лятото 

Лятото е в разгара си, запознайте се с най-новите акценти

Hydra peel - Иновативна система за изглаждане и подмладяване на кожата, която напълно замества механичните техники използвани до този момент. Терапия без болка, без дискомфорт, подходяща за всеки тип кожа.Това е комплексна програма за дълбоко почистване на кожата, едновременно с дълбоко хидратиращо и подмладяващо действие. Тази терапия съчетава три действия в едно - въздействие с ексфулиращи дискове, вакуум и флуидна текстура. Освен за почистване на кожата в дълбочина, терапията се прилага и срещу фини линии, пигментни петна, торбички под очите, неравномерен тен, акне и дава чудесни резултати при мазна кожа с разширени пори. Тази процедура е една от най-ефективните до сега терапии при борбата с акнето и черните точки, тъй като не само локализира огнището, но и го лекува, като отстранява източника.     

Wish pro+dr. mask - Всяка процедурата включва: 1. Терапия Wish Pro - „Израелското чудо” професионален уред, комбиниращ 4 иновативни технологии + „имплантиране” на патентовани серуми. Подмладява, стяга, лифтира, третира акне, просветлява и обновява кожата; 2. Терапия Dr.Mask - Процедурата е високотехнологична терапия за лице, базирана на лечението чрез светлина. Това научно и технологично постижение в сферата на грижата за кожата използва силата на светлината, която се превръща в клетъчна енергия.  Изключително резултатна, тази фотодинамична терапия няма никакви странични ефекти. 

“Гореща ножица” - иновативен метод, който позволява на фризьора да запази уникалните си методи на подстригване, като ги съчетае с неповторимото действието на "горещата" технология на TERMO CUT SISTEM. Топлината запечатва косъма чрез нагряване, влагата остава във фоликула и изолира косъма от вредните влияния на околната среда, в това число и на слънцето, не позволява на косъма да цъфти, косата расте доказано по-бързо и има повече блясък, еластичност и здравина! 

За повече информация и записване на час, моля последвайте адреса: http://www.saloneffect.com/index.php?ff=1

04.08.2017


 
    Share