Брой 9, 2018 XLV   вход за абонати  
bg | en           

Годишен хороскоп

lar.jpgГодишен бизнес Хороскоп за 2018

  Намираме се на прага на една година, чиято вибрация за България се намира във владенията на едно от най-мощните числа – 11. Управлявано от мистичната планета Нептун, то ще засилва интуитивното начало и прозорливостта, ще е основа за творчество и  възникване на оригинални идеи във всички области. Господството на 11-тицата ще способства за търсене на сътрудничество и партньорства, даващи по-добри резултати от работата в индивидуален план, ще вдъхновява за филантропски жестове и благотворителни акции, за взаимопомощ. Бързината и остротата на мисленето и реакциите ще изисква полагането на повече усилия за контрол над емоциите и поведението като цяло, за да не се провокират напрежение и междуличностни проблеми в общуването, както в професионален, така и в интимен аспект.
 
 Изява на забележителна креативност ще са редица научни открития, които ще намерят място в различни производства, както и за оптимизиране в техническите параметри на апаратура и машини, използвани в информационното обслужване, авиацията, комуникациите и др. С приоритетно значение ще са сфери като екологията, образованието и чуждоезиковото обучение, повишаването на професионалната квалификация, социалните дейности, рекламата, издателският бизнес, изкуствата и шоубизнесът, корабостроенето и корабоплаването, добивът на морски продукти и използването им в медицината и козметиката, строителството на болници, спа-центрове и комплекси за санаториално лечение,  популяризирането на увеселителни комплекси и заведения, пласментът на луксозни стоки и деликатеси и др. Ангажираните в тях личности ще отбележат ръст в развитието си и ще могат да спечелят от нестандартни проекти. Своите благоприятни шансове ще получат и производителите на продукти на течна основа, за работещите в телевизията и киното, в полето на дипломацията и занимаващите се с посредничество в търговията.

 Твърде динамичната и изменчива обстановка ще налага голяма оперативност, съобразителност и прозорливост, както и хладнокръвие, защото често ще е необходимо да се действа в условията на дефицит от време и свръхвисоки очаквания, а ще е нужно и да се преодоляват препятствия, свързани с мнителност и колебания от страна на контрагенти, колеги, съдружници. Бдителността и предварителното застраховане срещу нелоялност биха спестили на много от представителите на зодиака неприятности и риск от загуби, тъй като енергиите на 11-ката ще пред разполагат на моменти към подмолност, неискреност, опити за присвояване на чужда интелектуална собственост, изместване на конкуренти и дори на приятели от позициите им с цел лична изгода.

 Годината е благоприятна за изграждане на съдружия и намиране на съмишленица за амбициозни проекти, но при условие, че задълбочено се проучват хората, с които искате да обедините усилията си в името на общи цели. Тенденцията е в сила и за романтичната област: не бързайте да „хлътвате” в дадена нова връзка и не допускайте твърде лесно до своето лично пространство персони, присъстващи отскоро във вашия кръг, за да не се окаже, че сте попаднали в свят на илюзии и заблуди. От друга страна, запознанствата по време на път ще носят очарование и може да се превърнат в начало на силна страст или любов, чийто пламък ще гори дълго в сърцето ви. Няма да липсват и изгледи за изграждане на трайни сърдечни приятелства.

Деловите контакти с фирми и личности от държави, градове и региони, намиращи се в близост до големи водни басейни /напр. тези от средиземноморския басейн, а също Холандия, скандинавските страни, Швейцария, Япония и др./, ще са сред най-перспективните.

 В поведението си се стремете да се придържате към правилата, защото отклонението от тях ще бъде разкрито и е вероятно да претърпите санкции или да изгубите контакти, на които държите.

 Вибрацията на 11 съответства на дрес-код  в нюансите на сребристо-сивото, лилавото и „пепел от рози”, а сред накитите – такива, изработени от сребро, платина, бяло злато, инкрустирани с диаманти, кристали, лунен камък.

 Акцентите по линия на здравето са върху засилване на имунната система, профилактиката на дихателните, стомашно-чревните заболявания, болестите на централната нервна система.