Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Годишен хороскоп

lar.jpgГодишен бизнес Хороскоп за 2019

  Енергиите, които носи тотемът и управител на Новата 2019-а година, ще са източник на множество позитиви. За трудолюбивите и работохолиците, за уравновесените и порядъчни хора, Глиганът е подготвил куп хубави неща, придобивки, успехи, признание. Бъдете смели и изпълнени с кураж: господарката на годината подкрепя целеустремените личности, не отстъпващи пред препятствията и проблемите, водени от ясни и точно определени приоритети и готови да вложат цялото си старание, постоянство, упоритост и сили за отстояването им и осъществяването на амбициозните им планове. На сполука са „обречени“ преди всичко представителите на зодиака, съчетаващи удоволствието с работата, т.е. които са намерили своето истинско амплоа. Пред другите ще стои дилемата, или да останат в плен на временен застой, или да предприемат кардинални промени, търсейки и респ. откривайки своята коронна област, съответстваща в максимална степен на жизнените им стремежи, таланти, специфични умения. С добра равносметка ще приключат периода притежаващите изначално заложена нагласа и хъс за сполука, не задоволяващите се с битуване в лоното на „златната среда“, а отправилите поглед напред и нагоре, активно действащи за своя възход, кариерен ръст, завоюване на все по-широки територии в бизнеса. 

Непрестанното професионално усъвършенстване, натрупването на значителен обем от знания, със сигурност ще дадат богати плодове. Решителността и мобилизирането на целия потенциал за решаване на задачи от всякакъв характер, устойчивостта и стабилността, надеждността като служители или ръководители, ще са високо ценени. Същевременно, намирайки се във владенията на Жълтата Земна Свиня, не бива да се забравя предупреждението за засилени самоконтрол и контрол с оглед предотвратяването на грешки, защото дори най-малката, би могла да има фатални последствия и да нанесе сериозни щети… Процесът ще протича и „отдолу нагоре“, така че много внимавайте, какво обещавате и какви задължения и отговорности поемате: никой не е недосегаем и за всяко отстъпление от казаното или договореното, ще се държи сметка и ще се заплаща с лихвите!

Професионализмът, праволинейността, лоялността безспорно ще са достойнства, с изгледи да донесат на проявилите ги бонуси и дивиденти, повишение в длъжност и по линия на доходите, но с не по-малка роля и принос за материализирането на целите и изкачване по стълбицата на успеха, ще са личният чар, и обаяние, при това не само в общуването с любимите, а и в деловите контакти. Навъсените, депресираните, меланхолични хора, скептиците и мнителните, търсещи скрит подтекст зад всяка дума и съмняващи се във всичко,  ще отблъскват „на километри“ шанса си, а ведрите, усмихнати и позитивни личности ще са желани и предпочитани и за приятели, и за бизнес партньори, и за романтични преживявания. 

Вродената страст и любов на Свинята към красотата и естетиката, комфорта и развлеченията, ще се отразява стимулиращо  на сферите на дейност, имащи отношение към тях: печеливши ще са инициативите и инвестициите в козметичната индустрия, производството на луксозни стоки и такива, предназначени за интериора, организирането на круизи, големи шоу-спектакли и атракциони, киното, музиката, хранително-вкусовата промишленост, сладкарството, ресторантьорството и хотелиерството, модата и търговията с ювелирни изделия и др. Смяната на насоката на дейност, ако е оправдана, а не самоцелна и мотивирана от желание за по-пълноценна реализация на способностите, подобряване на материалния статус и съдържа елемент на удоволствие за потребителите, също ще е с чудесни перспективи. 

     В селенията на Глигана ще се чувстват уютно и творците, креативните, изобретателните, авторите на оригинални и нестандартни идеи. Те ще създадат стойностни продукти, радващи се на засилено търсене и ще пожънат овации пред голяма аудитория и в пресата.

А любовта… тя ще присъства осезателно даже в период, когато една от водещите тенденции е стремежът към материално благополучие и удобства. Повечето от семейните двойки ще се радват на хармония в дома си, мнозина ще се преместят в по-просторно и луксозно жилище с екстрите, за които са си мечтали. Отношенията между партньорите ще бъдат осмислени по нов начин, ще се задълбочат и стабилизират. Установяването на идилична атмосфера можете да подпомогнете, като организирате по-често празници, задгранични пътешествия до красиви и атрактивни дестинации, малки красиви жестове на внимание. Няма да останат разочаровани и все още неоткрилите своята втора половинка. Ще има достатъчно интересни места, където пребивавайки или пътувайки дотам, е вероятно да усетят припламване на искри и да срещнат погледа на своя бъдещ спътник /спътница/ в живота.

Сред фаворитите на Жълтата Земна Свиня ще са подвластните на Овена, Лъва, в значителна степен Девата и Близнаците, Везните, Козирога, на подкрепата й ще могат да се осланят също Скорпионът и Рибите, а останалите… ще трябва да се потрудят по-здраво, за да получат даровете на управителката на Новата година, но и за тях та е подготвила куп приятни изненади, стига да съблюдават правилата и регламентите, да не хитруват и да коригират в себе си някои негативни черти, не съответстващи на изискванията на тотема на 2019-а.

Вибрацията на 2019-а година е подвластна на Венера. Тя ще покровителства добрия вкус в облеклото, маниерите и цялостното поведение, усетът към красотата във всичките й форми и измерения, умението за общуване и флирт, добрия тон в междуличностните отношения, наличието на дар слово, способността за избягване или потушаване на конфликти, ще внася много жизненост и алтруизъм, приключенски дух и стремеж към свобода, полет на въображението и мощен творчески импулс. Доминиращи цветове: нюансите на жълтото /патешко жълто, оранжево, лимонено, лайм/. Акценти в бижутата са топазът, цитринът и тигровото око. Материите на дрехите са меки, фини, ефирни, стилът – елегантен, но и подчертаващ сексапила.