БРОЙ 2, 2018 XXXIX   вход за абонати  
bg | en           

Предимствата на частното банкиране


Предимствата
на частното банкиране
Пощенска банка в партньорство с
Eurobank Private Bank Luxembourg откри
първия си център „Частно банкиране“ в София

  Съвременният свят става все по-сложен и динамичен, като вътрешните и международните финансови събития са още по-зависими едни от други. Инвестиционната среда днес предлага много повече възможности. Колкото повече алтернативи имат потребителите на свое разположение, толкова по-лесно могат да се възползват от възможностите, които се разкриват пред тях. Изборът днес е ключът към вземането на най-добрите финансови решения утре. Той обаче изисква стратегическо планиране и своевременно набавяне на информация, което не винаги е толкова лесно.

  Класическото частното банкиране, така както е познато в развитите икономики (Западна Европа, САЩ), не е силно застъпено в България и голяма част от решенията не са достъпни на местния пазар. Въпреки това, частното банкиране има своите безспорни предимства, защото дава достъп до специализирани и индивидуализирани решения, наред с важни преференции.

  Чрез партньорството си с Eurobank Private Bank Luxembourg и нейните 100% специализирани и строго персонализирани услуги за частно банкиране, Пощенска банка осигурява структуриран и надежден достъп до:
• Водещ световен финансов център - Люксембург
• 100% Wealth Management Услуги

  Отвори врати и първият модерен център „Частно банкиране“ в София, намиращ се на ул. „Цар Иван Шишман“ №30. Клиентите на банката, които отговарят на съответния профил,  могат да се възползват от набор от инвестиционни услуги по доверително управление, управление на активите, бизнес консултиране. Стратегията „Отворена архитектура“, в сътрудничество с 14 водещи инвестиционни компании, осигурява на клиентите достъп до повече от 2 700 инвестиционни фонда. В същото време потребителите получават ясна картина за паричните и капиталови пазари, придружена от задълбочени проучвания, изготвени от професионален екип анализатори.

  Специализираният и висококвалифициран екип на Пощенска банка и екипът на Eurobank Private Bank Luxembourg предоставя на потребителите стратегически решения за финансово планиране, с цел стабилна дългогодишна възвращаемост, прозрачно управление и незабавна ликвидност, както и специализирани услуги и решения или т.нар. в международен план - wealth management услуги.

  „В Пощенска банка финансовите приоритети на клиентите ни са от първостепенно значение за нас. Затова създадохме модерен център за частно банкиране, където предоставяме индивидуално и качествено цялостно обслужване на нашите клиенти, удовлетворявайки напълно техните потребности от определени банкови и инвестиционни услуги. Опитваме се не само да увеличим активите на нашите клиенти, но и да съхраним и защитим средствата им, разпознавайки както техните потребности, така и правилните решения. За нас това е философията на съвременното частно банкиране“, коментират от финансовата институция.


 
    Share