Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

PR-агенция VIP COMMUNICATION PR с отличие


PR-агенция VIP COMMUNICATION PR с отличие за кампанията "Искам да остана в България"  

Най-масовото изкавчане на връх Мусала отбелязаха 14 Ротари клуба от цялата страна, а в инициативата се включиха 65 ротарианци.  За поредна година РК Самоков организира изкачването на върха Мусала, а тази година участие взе и Дистрикт гуверньора Веселин Димитров. 

На церемония след похода до върха президентът на Ротари Клуб Самоков Людмила Бързанова връчи призове за най-добрите в изкачването на Мусала, както и специална награда за агенция за публични комуникации VIP Communication за благотворителната кампания “Искам да остана в България”, проведена съвмество с самоковските ротарианци. 

Специални гости на събитието бяха управляващите съдружници на  VIP COMMUNICATION Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, които неотдавна направиха дарение за Училищния парламент към професионална гимназия "А.С.Попов" в София, а учениците заснеха филм с името на кампанията "Искам да остана в България".

"Кампанията продължава и в следващите мащабни събития през годината - Наградите за луксозно строителство и архитектура на 10 октомври в София и Балканските награди за туристическа индустрия - на 5 декември в София. Най-голямото богатство на България са хората и ние трябва да правим всичко възможно да ги мотивираме да останат в родната си страна", каза пред гостите Патриция Кирилова.  

 


 
    Share