Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Поредно голямо признание за списание „Бизнес Клуб“


Поредно голямо признание за списание „Бизнес Клуб“

VIP MEDIA AWARDS 2016

  Списание „Бизнес Клуб“ бе обявено за Списание на годината 2016 в категория „Бизнес и общество“. Получихме наградата на медийния конкурс VIP MEDIA AWARDS 2016, учреден от агенция ВИП Комюникейшън. Бяхме отличени сред много печатни и електронни медии в нашата област. ВИП Комюникейшън отличиха добрите медийни постижения. Пролича си, че е имало усилена работа по подбор на наградените.

  Телевизионни екипи и водещи от БНТ, БНР, БТВ, Нова тв, Канал 3, България он еър, In Life, печатни и електронни медии получиха медийните си „ Оскари“ на стилно събитие в столичния „Планет Клуб“.

  Награда за цялостен принос в развитието на българската журналистика бе връчена на водеща на „Открито“ по БНТ Валя Ахчиева. В категория - Телевизионен мениджмънт призът бе връчен на програмния директор на Канал 3 Ива Стоянова. Митко Димитров от програмата на Радио „София“ на БНР бе отличен за Радио мениджмънт. Наградата Телевизионно предаване 2016 бе връчена на водещата на „Всяка събота и всяка неделя“ по бТВ Мариана Векилска.

  Телевизионен екип на 2016 година отличи предаването „На кафе с Гала“ по Нова телевизия, а ко-водещата Зейнеб Маджурова взе приза.

  „Часът на Милен Цветков“ по Нова тв получи наградата Телевизионна журналистика 2016 и Категория Актуални предавания. Авторът и продуцент на „Здравето отблизо“, „Зелената линейка“, „Малки истории“ по БНТ Ива Димитрова си тръгна с отличието Телевизионна журналистика 2016 и категория „Здраве и морални ценности“.

  Телевизионната категория Национални каузи възнагради професионализма на Биляна Митева, автор на предаването V.I.B. (Very Important Bulgarians) по България Он Еър. Втората награда за телевизията бе за Иво Тодоров, главен редактор на делничния блок ДНЕС. Още една телевизионна категория - Спорт, получи отличие, което бе присъдено на Иван Петров от БНТ. БНТ бе отличена и в категория Култура и изкуство за рубриката „На светска вълна с Емо Ялъмов“, която се излъчва по БНТ2 и BNT World.
  В категория Медийна Група призът бе връчен на Весела Барбукова и нейният медиен проект - In Life.

  Водещи на вечерта бяха актьорът, носител на престижния приз ИКАР Симеон Владов и ПР-ът и журналист Патриция Кирилова, управляващ съдружник на организатора ВИП Комюникейшън.

  Специални гости на събитието бяха легендите от Трамвай № 5 и народната певица Поли Паскова. Сензацията от Италианския музикален фестивал - Моника Шахин, също поздрави гостите с песен.

  Събитието популяризира инициативата на организаторите за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Инициативата е под патронажа на Ротари Клуб Самоков, ВУЗФ и ERP България.

LIFESTYLE Awards 2016

  След медийните награди агенция VIP COMMUNICATION PR бе организатор и домакин на събитието LIFESTYLE Awards 2016 за луксозни имоти.

  Легендарният футболен треньор Димитър Пенев и колегата му Пламен Марков предизвикаха фурор с появата си на церемонията за LIFESTYLE Оскарите в Гранд хотел „България“. От името на ЦСКА те получиха голямата награда за събитие на годината за грандиозното отбелязване на спечелената Купа на България по футбол. На тях се падна честта да приемат и златната статуетка за прославилия страната ни Христо Стоичков и неговата специална награда „Гордостта на България“. 
    Share