Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Поръчайте книгите на Грант Кардон чрез "Бизнес Клуб"


Грант Кардон е международен експерт в бизнеса и продажбите. Той е автор на бизнес книгите „ПРАВИЛОТО 10Х“ и „АКО НЕ СИ ПЪРВИ СИ ПОСЛЕДЕН“, както и на персонализирани програми за търговски обучения за компании от Fortune 500, малки бизнеси, успешни хора и предприемачи.

gran_bookst.png

  Грант Кардон е международен лектор и бизнес иноватор. Той притежава няколко компании, включително за бизнес софтуер и технологии, консултантска компания, която работи с компании от Fortune 500 и с индивидуални предприемачи, както и Cardone Acquisitions, която се занимава с недвижими имоти. Грант води и собствено риалити шоу по National Geographic - Turnaround King, където демонстрира как да се преобърне бизнесът и да се върне обратно към растеж, независимо от икономическата среда.

  В България, екипът на Грант Кардон разработи първата по рода си магистърска програма по Продажби и бизнес финанси в сътрудничество с ВУЗФ. Програмата, базирана на Cardone University Training Technologies, стартира с първи записвания за 2015/2016 учебна година.


 
    Share