Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

ПОМИСЛИ ЗА СВОЕТО ЗДРАВЕ


ПОМИСЛИ ЗА
СВОЕТО ЗДРАВЕ

 

Компания DXN - основана в Малайзия през 1993 г. и към днешна дата е с повече от 6 милиона потребители по света, 180 офиса, разположени на всички континенти и вече на 24-то място в класацията ТОП 100 за директните продажби". Притежава най-голямата ферма за производство на Ганодерма, наричана още „Гъбата на дълголетието" и използвана повече от 2000 години  с вече доказано от много научни институти по света  положително въздействие върху здравето на човека. Продуктовите линии, които включват диетични добавки, храни и напитки, продукти за лична хигиена и козметика, изцяло разработени на основата на източните гъби и био технологии, екологично чисти и серифицирани според последните изисквания на пазара за храни и хранителни добвки в световен мащаб я отрояват като лидер на пазара .

Под ръководството на г-жа Димитрина Каменова  компанията се развива успешно и у нас вече 7 години. Нейната лична история, както и на множеството клиенти са безусловно доказателство за ползите от продуктите на DXN в ежедневието. Превенцията като философия днес все повече, започва да намира своето място, особено за хората, които са поставени в условията на ежедневен стрес и напрежение. Забързани в ежедневието си неусетно попадаме в капана на различни зависимости, депресивни състояния и последствията от тях.

КОНЦЕПЦИЯТА НА DXN Е ЧРЕЗ ПРЕВЕНЦИЯ ДА СЪХРАНИМ ЗДРАВЕТО СИ, ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ПЪЛНОЦЕННИ И СЕКСИ, НЕЗАВИСИМО ОТ ВЪЗРАСТТА.

Бестселърът в продуктовата гама е кафето, за всеки вкус с екстракт от Ганодерма и изцяло съобразен с нуждите на Европейския пазар. Ганодермата неутрализира страничните ефекти от кофеина и балансира кръвното налягане. Нашите клиенти го предпочитат не само като любима напитка за тонизиране и свежо започване на деня, но и като антиоксидат и диуретик . Друг продукт, който е любим и има изключително бързо въздействие особено при настинки и възпаления  е Кордицепс - гъба, която естествено расте в Тибет, култивирана от DXN и известна като най-силния природен антибиотик. Горещо препоръчана при хора със сърдечни проблеми и не случайно използвана от векове като афродизиак с изключително въздействие върху либидото както при мъжете, така и при жените без странични ефекти.

Компанията също така предлага и сок от НОНИ (Моринжи) вече известен на българския пазар с изключителното си въздействие особено при жените. Поддържа хормоналния баланс, така необходим за да се чувстваме щастливи и желани. Нашите клиентки отдавна са открили тайните на красивата кожа и коса, как да са привлекателни и секси, а проблемите на менопаузата са вече само мит.

Ганотерапията като философия и метод, изцяло е залегнала в концепцията на компанията като начин за превенция и поддържане на здраве и дълголетие да лекуваш причините, а не да поддтискаш симптомите, които са езика на тялото и единствения начин да покаже от какво има нужда.

Сред множеството си изяви и кампании свързани със здравето и желанието да стигне до повече хора, които имат нужда и търсят своя нов начин на живот имаме удоволствието да Ви представим за пореден път Джейн Яу - Ганотерапевт и здравен консултант с повече от 20 години опит с продуктите на DXN. Отдавна любимка на нашите клиенти и съветник в трудни моменти, тя отново ще бъде в България през април.

С любезното съдействие на списание Бизнес клуб се надяваме да стигне до повече хора у нас, за да срещаме повече щастливи хора така необходими днес тук и сега в този забързан свят.

За повече информация

София 1000, Ул Позитано 15, тел 02/9800210

„Даксен България" ЕООД - изключителен представител на DXN за България

office@dxnbulgaria.com, www.dxn2u.eu


 
    Share