БРОЙ 7, 2018 XLIV   вход за абонати  
bg | en           

ПОДОБРЯВАНЕ НА ПОТОКА В ПРОИЗВОДСТВЕНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ (приложимо при make-to-order и make-to-stock)


ПОДОБРЯВАНЕ НА ПОТОКА В ПРОИЗВОДСТВЕНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ

(приложимо при make-to-order и make-to-stock)

Съплай Чейн ЕООД ви кани на двудневен уъркшоп, воден от Ели Шрагенхайми Владислав Великов.

По време на обучението ще използваме уникален бизнес симулатор за производството (Management Interactive Case Study Simulator), разработен от Ели Шрагенхайм.Симулират се ситуации от маркетинг, снабдяване, планиране и производство.

Този уъркшоп е базиран на идеята на д-р Голдрат, който е разработил Теорията на ограниченията и е авторът на книгата Целта. Неговите идеи за бързо подобрение на бизнеса имат последователи по цял свят. Идеята тръгва от фокусирането върху постигането на целта, а именно „Да правим повече пари сега и в бъдеще“.  

Ели Шрагенхаймработи с д-р Голдрат от 1985.  Той има огромен опит като консултант, лектор и разработчик на компютърна програма за симулация и внедряване на адекватни правила в производството. Ели Шрагенхайм е автор на няколко книги, преведени на няколко езика. 

Програмата можете да видите в сайта ни http://supplychain.bg/drugi-obuchenia/.

Този уъркшоп ще се води на английски език от Ели Шрагенхейм и ще се превежда от Владислав Великов. 

Ние не продаваме софтуер или сертифициране. Целта на тази симулация не е да ви презентираме софтуер или да ви оферираме сертифициране по Теория на ограниченията.

Ние Ви предлагаме да погледнете на фирмата си по тотално различен начин, да се уверите опитно, че можете много повече, дори в трудно предсказуема среда и много ограничения в производството.

Обучението е подходящо за всички производствени фирми, които искат бързо да разкрият повече капацитет и да започнат да генерират повече пари с наличните си ресурси.

Дата на провеждане: 19-20.04.2018

Времетраене: 10:00 - 17:00 и за двата дни

Мястото е Дом на науката и техниката, зала 105, ул. Г.С. Раковски 108, София.

Записването става на имейл office@supplychain.bg или през формата за записване в сайта ни. Срокът е до изчерпване на местата в учебно-тренировъчната зала (40 броя).