БРОЙ 08, 2017 XXXIII   вход за абонати  
bg | en           

ПЛОВДИВ ДОМАКИН НА БИЗНЕС ФОРУМА СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА НА 15 ЮНИ


Пловдив домакин на бизнес форума „Силни региони за силна икономика“ на 15 юни

Източник: www.trud.bg

Международен панаир Пловдив е партньор и домакин на форума „Силни региони за силна икономика“, който ще се проведе на 15 юни (четвъртък) в зала „България“ на Конгресния център. Това е най-мащабният национален бизнес форум за 2017 година, твърдят организаторите от списание „Бизнес клуб“, а целта е да се засили взаимодействието между общините и деловите среди и съвместната работа с държавната администрация.

Инициативата е подкрепена от над 20 организации и институции, сред които Изпълнителната агенция на малките и средните предприятия, Българска агенция за инвестиции, Българската търговско-промишлена палата, Българската банка за развитие и БАН (Българската академия на науките). Проявата гостува в 20 общини, където съвместно с кметовете се организират срещи на местния бизнес с автори и експерти на списание „Бизнес клуб“.

С лекции и презентации участват мениджъри на фирми, представители на министерства и ведомства, специалисти от различни браншове. Присъстващите имат възможност да научат повече за различните форми за финансиране на проекти, както и за експертните решения в областта на маркетинга, рекламата, продажбите, човешките ресурси, счетоводство, търговското право, мотивацията, мениджмънта, иновациите, международни пазари и други области. В специално видео послание ценни съвети дава Грант Кардон, най-добрият лектор по продажби в света според класацията на Туитър.

Срещата с местния бизнес е първият модул от форума „Силни региони за силна икономика“, а вторият е концертът спектакъл „Свята земя българска“ от 19 до 21 часа същия ден на площад „Централен“ в Пловдив. На сцената ще излязат народната певица Поли Паскова и фолклорен ансамбъл „Чинари“, а за доброто настроение на публиката ще се погрижи комикът Димитър Туджаров – Шкумбата.

13.06.2017


 
    Share