БРОЙ 08, 2017 XXXIII   вход за абонати  
bg | en           

Ново признание за "Бизнес Клуб"


НОВО ПРИЗНАНИЕ 

ЗА СПИСАНИЕ "БИЗНЕС КЛУБ"

         Издателят на списание "Бизнес Клуб" г-жа Даниела Димитрова бе удостоена със специална награда за развитие на българската икономика.
През настоящата година списанието ни организира национален бизнес форум "Силни региони за силна икономика". Идеята, целта и мисията ни бе да допринесем за развитието на бизнеса по места, предприемачите да открият нови идеи за развитие и за създаване на работни места. От това според нас зависи и развитието на България като просперираща страна.
Наградите са учредени от Организацията на Обединените българи. Събитието се състоя в Салон "Журналист" на СБЖ.
Фолклорната звезда Поли Паскова бе отличена с награда за Родолюбие по повод Деня на Будителите. Организацията на Обединените Българи през тази година отбелязва 10-и юбилей.
Народната певица, която вече има 16 издадени албума с български фолклор, заслужи престижната награда с дългогодишната си дейност по опазване на културното наследство на България, както и с Националното турне "Молитва за България, което направи през лятото на 2017-та година.
Журналистката и PR Патриция Кирилова, екипът "Руните говорят 2", МК Велика България, НД Хан Кубрат, Международният организационен комитет на обединителния събор "Към Завета - Кубрат 105", проведен в Полтава, Украйна тази година, както и Ивелин Михайлов с фондация "Въздигане" също получиха отличия за родолюбие.
Най-родолюбивата рок група "Епизод" и ансамбъл "Мездра" също бяха наградени за български дух и съхранение на българщината.
Организацията на Обединените Българи организира мащабни научни събития за изследване на древната история на българите.

 

02.11.2017


 
    Share