Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Наш изследователски екип разкрива езика на артефактите на международна конференция


Наш изследователски екип разкрива езика на артефактите на международна конференция

Събитието е на 24 юни от 11 ч. в галерия Тракт Арт в Пловдив

След серия от разкрития за древната ни история, изследователският екип "Руните говорят" подготвя нова сензация, която ще бъде представена в рамките на международната научна конференция в понеделник в Пловдив, съобщава агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION.
Темата на научния форум е „Древна Тракия - сакрално и профанно. България, Балканите и черноморската област."

"В началото бе Словото, а то бе Светлина, а Светлината бе Бога!", това е мотото на изследването, което "Руните говорят" представя с мултимедийна презантация в рамките на конференцията.
"Нашите предци са имали достъп до неограничено Познание от всички клонове на науката, до законите, чрез които е сътворен този свят. Виждали са невидимото, познавали са онази част от Вселената, която ние днес наричаме Духовно измерение. В опита да предадат това Познание, те вплели невидимото Слово на светлината в знаци. В тези знаци, които днес наричаме руни, те запазили космологичните цикли и светлинните честоти. Но предците са ни завещали много ценен инструмент, с който да разчетем Словото на светлинните честоти - Свещената геометрия, която ни позволява да видим невидимото, за да правим невъзможното", споделят част от разкритието си владетелката на древните езици Мила Салахи и журналистката Патриция Кирилова.
По време на конференцията те ще представят първата позната информационна система, която използваме до днес и благодарение на която имаме достъп до интернет. В древността не имало компютърни симулации, не е имало сложни изчисления. Но най-древният инструмент на Свещената геометрия е човешкото око, което има същата структура като Куба на Метатрон, в който е събрана цялата многоизмерна Вселена.
"Руните говорят" ще ни разходят в невидимото Слово на Светлината с мултимедийното представяне "ЕЗИКЪТ НА АРТЕФАКТИТЕ".
Екипът направи серия от изследвания на базата на древни български руни, които дават нов прочит на древната ни история.

Дебютната книга "ЗАВЕТЪТ" на изследователския екип в състав: Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Стефан Ганев, Николай Иванов и Даниел Калчев - имаше софийска премиера в деня на Будителите - 1 ноември м.г.. по време на годишните награди за Родолюбие, връчени от Международната Организация на Обединените Българи. Екипът бе отличен с почетни призове от председателя на ООБ Живко Бъчваров и от Борис Николов - председател на военнопатриотичните и родолюбиви организации, подписали меморандума „Една детска сълза - една молитва".

Изследователският екип е автор и на фотоизложбата „Неразказаната приказка на българската история", дебютирала в Националния Музей на Образованието и подкрепена от Посолството на Кралство Мароко в РБългария, припомня ВИП Комюникейшън.
Линк към презентацията за конференцията:
https://www.facebook.com/watch/?v=354385311941445&t=3

24.06.2019


 
    Share