БРОЙ 6, 2018 XLIII   вход за абонати  
bg | en           

Народната певица Поли Паскова с мега-концерт в НДК


Народната певица Поли Паскова с мега-концерт в НДК

 

Засилени мерки за сигурност за спектакъла на 21 март  

 

В сърцето на Европредседателството - зала 1 на НДК, фолклорната звезда Поли Паскова ще направи истински спектакъл в три части - "Аз съм, Българийо, твоя дъщеря". Събитието на 21 март ще премине със засилени мерки за сигурност заради  Европредседателството, концентрирано в двореца на културата. 

Концерт-спектакълът ще бъде в три части, като първата включва песни от всички области на България. Втората е кафанска част - с музикантите от оркестър Уникат и гостуващи инструменталисти от Македония. На сцената ще се качи и сръбската легенда Аце Илич, звезда на Гранд Продъкшън, който покани българската певица за дует в Сърбия. Той отложи концерт в Чикаго, за да пее с  любимката си в НДК. 

Третата част ще представи най-силните песни от репертоара на Поли. Сред тях са шлагерните изпълнения, които певицата налага през последните години като собствен стил. 

Специални гости на концерт-спектакъла са колегите на Поли Паскова - Николай Славеев, Здравко Мандаджиев, най-добрата родопска певица Росица Пейчева.

Наред с концерта, Поли подготвя и 16-ия си самостоятелен албум "Изпращам ти ангели", по едноимената песен, която е подарък от авторката Росица Узунова. Баща й, родопски певец, починал преди година, в съня й изпял песента и заръчал да я подари на Поли Паскова. 

"Тази песен е доста специална за мен и ще я изпея на финала на концерта", споделя Поли, която ще представи премиерно и част от  песните от 16-ия си албум. 

Концертът ще бъде излъчван по БНТ и Планета Фолк - генерални медийни партньори на събитието. Билети вече се продават в касите на НДК, Ивентим и в СБА-веригата.

 

 

06.02.2018


 
    Share