БРОЙ 04, 2017 XXIX   вход за абонати  
bg | en           

Морските Оскари отличиха успешния Черноморски бизнес и туризъм


Морските Оскари отличиха успешния Черноморски бизнес и туризъм 

Кметът на Приморско д-р Димитър Германов с награда за цялостен принос

Мащабният форум за бизнес и туризъм, който се проведе вчера на сцената на Амфитеатъра в Приморско, възнагради иновациите, инвестициите и зелените проекти от най-северната до най-южната част на Черноморието, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

 Морските Оскари за поредна година  показаха добрите практики в развитието на региона и разбиха митовете за преобладаващ алкохолен туризъм в курортите ни. Семейни, бутикови и арт хотели "дефилираха" по време на празничното за българския бизнес и туризъм събитие. 

Голямата награда на Морските Оскари за цялостен принос в развитието на морския регион отличи постиженията на д-р Димитър Германов, кмет на най-бързо развиващата се Черноморска община  - Приморско.

След мандат и половина в управлението на общината, д-р Германов постигна редица успехи в развитието както на инфраструктурата и икономиката в региона, така и в туризма, в културния и в обществения живот на града.  Приморско се нареди сред лидерите в културно-историческия туризъм и може да се похвали със своите забележителности, които не само развива, но и опазва.

Наградата бе връчена на председателя на общинския съвет Златина Тюлиева от Юлиян Балчев от Българската агенция за инвестиции. Той подчерта, че голяма част от чуждите инвеститори първо са били туристи  у нас - най-често на Черноморието, харесва им страната и след това предприемат реализирането на различни проекти в България. Той връчи и другата голяма награда - Лидер в хотелиерството,  която отличи постиженията на най-големия туристистически холдинг у нас - Виктория Груп. Стаутетката и почетната грамота получиха Пламен Хутов, регионален мениджър на Виктория Груп и Ангелина Ангелова - директор ПР и комуникации на Виктория груп. 

Останалите награди бяха връчени от специалните гости и от медийните партньори на Морските Оскари - доц. д-р Наталия Футекова, управляващ съдружник на ERP България, Даниела Стойчева - собственик на най-големия сайт са отдих и свободно време TopOfertite.com, Дончо Георгиев - управляващ съдружник на VIP COMMUNICATION, журналистката от БНР Петра Талева и Ели Сачанска от Би Ти Ви - 6 и 7. Медийните партньори на събитието - списание Туризъм и отдих, връчиха специални награди за отличените - годишен абонамент за единственото печатно издание за туризъм у нас. 

Препълненият с публика Амфитеатър в Приморско пя и танцува с талантливите деца на България - сензацията от Музикалния фестивал в Рим, любимка на Ерос Рамацоти и продуцентите му – 9-годишната отличничка от  Националното музикално училище Л. Пипков – Моника Шахин и с носителката на златни медали от Международни фестивали - 8-годишната варненска певица София Иванова. На финала нестихващи аплодисменти получи звездата от "Гласът на България" Тихомир Митов, който изненада публиката с нов ремикс с български фолклор на световния хит на Джъстин Бийбър "Let Me love you". 

Водещи на церемонията бяха Павел Владимиров, познат на зрителите от сутрешния блок на Нова тв и на БНТ, както и от шоуто "Като две капки вода" и Патриция Кирилова, журналист и управляващ съдружник на организаторите VIP Communication.

Ето и останалите призьори:

Най-зелен семеен хотел 2017- Хотелски комплекс "Сънрайз", Приморско 

Културен туризъм 2017 - Mузикален фестивал Sozopol Fest 

Хотелски мениджмънт 2017 - Василена Стефанова,  Апартаментен комплекс „Вила Византия“ в Созопол

Businesswoman 2017 - Дарина Аргирова, Каварна

Арт хотел 2017 - Хотелски комплекс Блу Ориндж, Созопол

Бутиков хотел 2017 - Boutique Apart Hotel Versis, Слънчев бряг 

Най-предпочитан хотел 2017 - Хотел Мирамар, Каваците

Най-добър 4-звезден хотел 2017 - Оазис Дел Маре, Лозенец

Най-добър 3-звезден хотел 2017 -  Primea Beach Residence, Царево

Най-добър ресторант 2017 - Ресторант Мусони, Слънчев бряг

Най-добър бар 2017 - The Corner Bar & Dinner, Слънчев бряг

Музикално откритие 2017 - София Иванова, Варна 

Нов развлекателен туристически обект 2017 - Казино СтарБет Кристал, Слънчев бряг

31.07.2017


 
    Share