Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Мидланд ООД

  Бранш:

Лице за контакт:
Длъжност:

Е-майл:
Интернет страница:
Телефон:

Адрес:
АВТОМОБИЛИ, АВТОЧАСТИ


Управител

info@midland.bg
https://www.midland.bg/bg/
+359 887 19 08 19

гр. София,
ул. "Владово" №11


Midland - маслото, което работи за ТЕБ!

ТИ СИ СОБСТВЕНИК НА МПС, КОЙТО ДЪРЖИ НА НЕГО И ИСКАШ ВИНАГИ ДА СИ СПОКОЕН НА ПЪТ ИЛИ ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА;

ТВОЯТ ПРОБЛЕМ Е СВЪРЗАН С ТОВА, ЧЕ НЕ СИ ДОВОЛЕН ОТ МАСЛОТО КОЕТО ИЗПОЛЗВАШ СЕГА, НО СЪЩЕВРЕМЕННО СИ ОБЪРКАН ОТ МНОГООБРАЗИЕТО НА ПАЗАРА И НЯМАШ ДОВЕРИЕ НА ИЗВЕСТНИТЕ МАРКИ;

ТОВА ОТ КОЕТО ИМАШ НАЙ-ГОЛЯМА НУЖДА СЕГА Е МАСЛО СЪС 100% ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО И ПРОИЗХОД, КОЕТО ЩЕ ТИ СПЕСТИ СРЕДСТВА ПО СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ:

  • ДОСТИГАНЕ НА ПЪЛНИЯ ПОТЕНЦИАЛ И ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА ТВОЕТО МПС
  • ПО-ДЪЛЪГ ПРОБЕГ С ЕДНА СМЯНА
  • НАМАЛЕН РАЗХОД НА ГОРИВО

Кои сме ние?

Компанията Oel-Brack AG е основана през 1880 година в сърцето на Швейцария - Hunzenschwil, кантон Aargau. От четири поколения разработва и произвежда висококачествени смазочни продукти с марка Midland.

Какво предлагаме?

Ние не предлагаме просто масло, а цялостна грижа и най-доброто решение за всички масла и други течности във Вашата машина. Доверете се на безкомпромисното качество, създадено от иноваторите в сферата на смазочните продукти!

Портфолио

- Синтетични, полусинтетични и минерални моторни, трансмисионни и хидравлични масла за всички видове МПС
-Добавки, греси, антифризи и спрейове

Швейцарските продукти с марка Midland са признати и препоръчвани от всички световноизвестни производители на МПС и строителна техника.
Благодарение на високите постижения на всички нива в производството и мениджмънта, компанията е призната по световния стандарт за качество със сертификатите ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004.

Развитие на продуктите и производството

Продуктовата гама Midland се разширява и оптимизира постоянно според променящите се потребности на пазара. През последните години компанията Oel-Brack AG постига огромно развитие на своето производство, като изгражда изцяло нов завод, разбира се отново в Швейцария, оборудван с най-съвременни технологии, за да отговори на все по-голямото търсене на своите продукти в световен мащаб. По този начин марката Midland се е доказала като синоним на качествен швейцарски продукт, удовлетворяващ изискванията на всички свои партньори - както в сферата на производителите на смазочни продукти, така и при крайния потребител.

Нашата мисия

За нас хората и компаниите, които ни се доверяват са не само клиенти, а приятели, които знаят че винаги могат да разчитат на нас.
Персоналното отношение към всеки един наш потребител е от изключително значение за нас. Убедени сме в качеството на продуктите и предлагаме спокойствие на всички, които избират Midland.
Ние помагаме на машината Ви да е защитена при всякакви условия, за да сте сигурни без да харчите излишни пари. Оставете грижата на нас!

Официален представител за България на компанията Oel-Brack AG е фирма Мидланд ООД

 

 

Добавен в нашия каталог на 09.11.2017.