БРОЙ 2, 2018 XXXIX   вход за абонати  
bg | en           

Международна среща на фармацевтичните продукти в Турция


Международна среща на фармацевтичните продукти в Турция 

Паралелно на някои значими изложения в Турция се провеждат и търговски мисии. Тези мисии, координирани от Министерството на икономиката на Република Турция, се организират от съюзите на износителите, на които официално се възлага тази задача и една фирма-организатор на изложения. Целта на тези мисии е да свържат чуждестранните купувачи с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия. В тази връзка по един представител на българските фирми-вносителки от съответния бранш е поканен на следната търговска мисия:

Международна среща на фармацевтичните продукти – 27 – 30 септември, Анталя 

http://www.uluslararasieub.com/about-us/

Разходите по настаняването, включително и закуската, на одобрените за участие български фирми се поемат от Министерството на икономиката на Република Турция. Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участнички в общи линии включва брифинг, двустранни срещи, посещение на изложението и посещение на производствени бази.

Необходимо е да се попълни формуляр за участие. Този формуляр следва да бъде попълнен от фирмите, желаещи да участват и да бъде изпратен на електронната поща на Търговската секция за Food Istanbul 2017 най-късно до 11 септември 2017 година, за ZUCHEX 2017 най-късно до 13 септември 2017 година и за фармацевтичното изложение най-късно до 14 септември 2017 година.

Tези мисии ще допринесат за стабилно развиващите се икономически и търговски отношения между двете страни и молим за разпространение на тази информация сред заинтересованите фирми.

 

М. Емрах Сазак

Главен търговски съветник 

Посолство на Република Турция

Тел: 02 958 12 02

 

29.08.2017


 
    Share