Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Media Monitor

  Бранш:

Лице за контакт:
Длъжност:

Е-майл:
Интернет страница:
Телефон:

Адрес:
КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

Христо Климентов
Управител

sales@mediamonitor.bg
www.mediamonitor.bg
+359 888 623 338

София,
бул. "Витоша" №146 Б


Като професионалисти от маркетингови отдели, рекламни и PR агенции имате нужда бързо и ефективно да следите и управлявате публичния образ и медийното присъствие на вашата компания или клиент. Опитният ни екип ще ви предостави критичното съдържание и информация в реално време.

На дневна база извършваме клипинг и медиа мониторинг на всички национални, регионални и периодични издания, 20+ електронни медии и 2000+ интернет източници. В това число - наблюдение и анализ на органичния разговор в блогове, форуми и социални медии.

Подкрепяме ви с консултации, денонощно известяване и експертна помощ при представяне на събраната информация.

Подхождаме към всеки нов проект с енергия и амбиция да удовлетворим вашите нужди и изисквания.
Имате нужда от медиа мониторинг? Открийте демо акаунт!


Мониторинг на печатни медии

Извършваме клипинг и медиа мониторинг на целия национален, регионален и периодичен печат. Обработените материали са достъпни по всяко време в клиентската ни платформа. Предлагаме резюмиране и подредба на материалите спрямо вашите нужди и изисквания, както и използване на рамка за клипинг по предварително зададени критерии.
Мониторинг на онлайн медии

Извършваме мониторинг на 2000+ новинарски сайтове, блогове и форуми. По всяко време имате възможност да променяте наблюдаваните източници и техния приоритет. Публикациите в профила ви се обновяват автоматично на всеки 5 минути. Следим редакциите, които даден източник извършва по материала и коментарите под него.
Мониторинг на радио и телевизия

Извършваме мониторинг на всички национални и 20 допълнителни електронни медии. Предоставяме пълен транскрипт на предаванията - записите са достъпни до 20 минути след приключване на предаването и се съхраняват в архив от 6 месеца. Предлагаме резюмиране на теми и гости още по време на самото предаване.

 

Добавен в нашия каталог на 24.07.2015.