Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

MBC ladies и Експертната група по строителни, инвестиционни и START UP проекти


MBC ladies и Експертната група
по строителни, инвестиционни и START UP проекти

Masters' business club проведе първите 2 регулярни срещи за 2016г. - на MBC ladies и на Експертната група по строителни, инвестиционни и START UP проекти.

В Casa Boyаna на 8.01.2016г. (петък), се учреди дамската линия на Masters' business club. Създаването й е по инициатива на г-жа Детелина Смилкова. По време на срещата, преминала под формата на работна закуска, всички дами се запознаха с концепцията и станаха част от изграждането на дамската линия на клуба. Специален гост бе г-жа Боряна Павлова, създател на Kлуба на Българските Жени в Ню Йорк- партньор на MBC. Специално за нея беше изработен подарък - личен календар (луксозен тефтер) на успеха от г-жа Меги Горанова - консултант по Фенг Шуй и Ци Мен Дун Дзя. За Америка отпътува и луксозният каталог на Историческия парк в гр.Варна, който беше представен в края на миналата година пред експертната група на MBC и инвеститори. Г-жа Павлова пое ангажимент да представи проекта на българския консул в Ню Йорк, както и пред Българското общество там.

На срещата всички дами единодушно решиха веднъж в месеца (първия петък) да провеждат срещите под формата на работен обяд.

Нотариус Евгения Джикова пое ангажимента да намери правилната формула за осъществяване на благотворителната дейност на новата дамска линия на Masters' business club.

В Chef's Ресторант на 14.01.2016г. (четвъртък), се проведе първата работна среща на Екпертната група, по време на която беше взето решение сбирките да се провеждат всеки втори четвъртък от месеца и да са под формата на работни обеди. Единодушно бяха избрани следните Project мениджъри по трите направления на групата:
- строителни - Христин Хараланов - управляващ съдружник - „ Корект Проект ООД „
- инвестиционни - Георги Атанасов собственик на Франчайзинг - „ Remax „
- START UP - Георги Минчев - създател на сладкарници „Неделя"

По време на срещата се взе решение групата да провежда изнесени събития - гостувания на отделните участници в инициативата, с цел създаване на близки, приятелски отношения между членовете на групите, с цел подобряване комуникацията по между ни.

Първото изнесено събитие ще бъде през месец Юни по покана на ланд.арх. Иван Мустаков, управляващ съдружник в българската компания за ландшафтна архитектура LANDSCAPE DESIGN STUDIO, която в края на 2015 година се класира трета на Първите Европейски награди за зелена градска инфраструктура в Европа. Зелената инфраструктура на бизнес комплекса SOFIA AIRPORT CENTER (SAC) е проектът, който донесе наградата на LANDSAPE DESIGN STUDIO, а парка на комплекса ще бъде мястото на първото изнесено събитие.

pp_01_16_3.jpg

pp_01_16_4.jpg


 
    Share