Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Masters' Business Club


Masters' Business Club

Уважаеми клубни членове,
приятели и партньори на
Masters' Business club,

  На 3 февруари 2017 г. в бутика на Bridal Fashion се проведе поредната среща на MBC Ladies. По време на събитието дами от клуба на чаша шампанско и изискан кетъринг обсъдиха последните модни тенденции. Домакин на срещата беше Анелия Петкова, която разказа как всяка стилна дама може да изрази своята класа и стил, обличайки тоалетите от новата колекция Пролет-Лято 2017 на Rocco Barocco и Pronovias. Всички членове на Master`S Business Club позлват специални цени в бутика на Bridal Fashion.

На 9 февруари 2017 г. в офиса на фирма „Амрита” се проведе срещата на Експертната група по строително-инвестиционни проекти. Домакин на срещата беше г-жа Веселина Генева, която посрещна почти всички членове на групата в новия им офис, построен от фирма „Арт Е Строй” – също член на MBC. Екипа от професионалисти на консултантска къщаАмрита” е лидер в изготвянето на оценки за всички нужди на търговски предприятия, нематериални активи, недвижими имоти, машини и съоръжения, транспортни средства и др. На чаша вино и специално подбран кетъринг се обсъдиха теми, свързани с нови инвестиционни проекти от ръководителя на инвестиционното направление - Георги Атанасов. По време на срещата беше взето решение на всички членове от клуба да бъде предложена безплатна консултация и одит във връзка с оптимизация на активите на дружествата, които са обект на инвестиционно намерение през 2017 г. Също така бяха представени няколко общи проекта, по които работи експертната група.

Екипа на Master`S Business Club подготвя поредица от тематични срещи, първата от които е с тема  „БИЗНЕС СОФТУЕР И СИГУРНОСТ В ОБЛАК”. Този модел извежда сигурността на фирмената информация на много по-високо ниво. Всички имаме данни, знаем ли къде са те, колко надеждно са зщитени и колко лесно можем да стигнем до тях? Как облака и неговите защити на информацията могат да помогнат на бизнеса да не спира и да се равива? Домакини на срещата са ERP.BG, а лектори са Вихрен СлавчевСЕО на Mnemonica и Димитър Димитров – търговски директор на ERP.BG.

Очаквайте през месец Март още много интересни събития и актуални теми.

С пожелания за успешен бизнес, екипа на Master`S Business Club.


 
    Share