БРОЙ 2, 2018 XXXIX   вход за абонати  
bg | en           

Masters' Business Club


Masters' Business Club

  Уважаеми клубни членове,
приятели и партньори,

  Реализирахме 4 събития - срещата на Експертната група, среща на MBC Ladies, Регулярна клубна среща за месец Октомври в Ресторант „Есте” и отбелязахме всички ЗАЕДНО 1-вия Рожден ден на Masters’ Business Club.

  По време на Октомврийската клубна среща участвахме в майсторски клас със дегустация на различните стилове уиски. Научихме за техния произход и метод на производство. Опитахме най-комплексната напитка в света по подобаващ за нея начин, в подходящите чаши и следвайки насоките на експерта. Информация за произходa на уискито, анотации относно мирис, вкус и завършек се редуваха с дегустиране и обмен на мнения от гостите.

  А сега за „черешката” на месеца: Първият Рожденият Ден на Masters’ Business Club, който се проведе на 23.11.2016 г. в Rainbow Plaza. Към събитието се присъединиха над 250 собстеници на фирми - членове и гости на Клуба, които станаха свидетели на уникален спектакъл, инспириран от четирите годишни времена. Гостите се насладиха на стилна празнична вечеря с четиристепенно меню и специално селектирани вина. Темата беше „Четирите сезона”, през които преминава тази първа една година от живота на Masters’ Business Club. Всеки сезон носи със себе си своето ухание, вкус, очарование, цвят, надежди и мечти! Всеки сезон беше отразен буквално в интериора и украсата на залата, масите и менюто. По време на Welcome drink звучаха Четирите годишни времена на Вивалди. Откриването започна с обратно броене, след което гостите бяха поканени да се присъединят в залата. С мултимедийно представяне бяха отбелязани повече от 50-те събития от живота на клуба, реализирани успешно през тази година, както и по-значимите събития от бизнеса на клубните членове. Всеки сезон бе артистично представен със спектакъл.

  Сцената споделиха с водещите Росица Сандулова – основателя на Клуба, която приветства с добре дошли присъстващите, а на новоприетите клубни членове бяха връчени сертификати за членство и клубни карти.

  Сцената буквално се взриви от представлението на Елица Тодорова и тъпанджиите Мартин и Кристиян Пищолски, те изпълниха „Пирамидите” и хитът „Вода” с които Елица отправи пожелания за много здраве, щастие и успехи на всички гости. След финалното изпълнение на Снежи Михова, светлините угаснаха, на сцената се появи най-новото бижу на Ситроен С3.

  Настъпи кулминацията на вечерта – Росица Сандулова покани на сцената екипа от професионалисти на Masters’ Business Club. Първия Рожден Ден тя посвети на своя баща, дал старт и основа на клуба. На финала беше разрязана тортата с логото на Клуба на фона на Happy Birth Day и Многая Лета.

С грижа и любов за нашите клубни членове
Екипът на Masters’ Business Club.


 
    Share