Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Masters' Business Club


Masters' Business Club

Скъпи дами, приятели и партньори,

  След дългите летни отпуски на 09.09.2016 от 12.30 ч. в Casa Boyna се проведе регулярната клубна среща на  MBC Ladies  и  Благотворителна фондация "Бизнес и образование - ръка за ръка" под формата на работен обяд.

  По време на срещата се случиха няколко важни неща:

  1. Бе представена дейността на нов клубен член - фирма  ''Sipahh'' - австрлийския премиум бранд, предлагащ натурални, овкусяващи млякото сламки с полезни съставки като спирулина, натурално какао, тръстикова захар; без изкуствени консерванти, оцветители и ароматизатори.
  Фирмата е в ТОП 50 на иновативните детски бързооборотни стоки в Света.

  2. Единодушно бе взето решение да се подкрепи дете в нужда -
  Калоян, който е на 15 години с диагноза детска церебрална парализа и се нуждае от средства за операция, която може да му помогне да води по-независим живот.

  3. Estee Lauder раздаде подаръци, подготвени специално за Masters' Business club:
  Мостри от новият крем EL Re-Nutriv Ultimate Lift Rejuvenating SoftCrème, съчетаващ красотата на нощта със силата на възстанвяването, както и ексклузивният нов аромат на Tom Ford от серията «Орхидея» Orchid Soleil.

  Проведе се и първата среща на експертната група по строително-инвестиционни проекти на MBC. На нея бяха обсъдени и анонсирани предстоящите за месец септември и октомври събития, за които с удоволствие и гордост ще ви разкажем.

  На 29.09.2016 г. в ресторант "Лебеда" - Панчарево всички клубни членове, приятели и партньори на MBC  се докоснаха до... СЪВЪРШЕНСТВОТО!

  Едно премиум събитие, организирано от MBC, с любезното съдействие на Ауто Бавария. По време на събитието бе представен новия модел BMW 7 серия.

  Завършихме с едно спонтанно събитие, което много ви зарадва. Решихме да ви изненадаме с уъркшоп за тестване на малцово уиски, придружен с разказ за културите, в които се създава – мистичните келти и темпераментните шотландци. Всички си тръгнаха освен в добро настроение и по-добре информирани!

  От нас, екипа на MBC с пожелание за успешно приключване на месеца и до нови срещи!


 
    Share