Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Masters' Business Club


Masters' Business Club


УВАЖАЕМИ, ПРИЯТЕЛИ,

  Месец ЮЛИ беше освен горещ и наситен с много нови запознанства, така и с полезни срещи за Masters’ Business Club.  
 
  Ще ви представим на Вашето внимание две събития.

  На 7 юли се проведе седмата поредна среща на експертната група по строително-инвестиционни проекти на MBC. Срещата се състоя с любезното съдействие на домакините от мебелна фабрика "ХАМЕФА", в новооткрития шоурум в Bulgaria Mall (ет.2) в гр. София.

  Илияна Добринова – управител на шоурума, благодари за топлия прием в MBC, пожела успешна съвместна работа и направи кратко представяне на фирмата. Мебелна фабрика "ХАМЕФА" е създадена през 1998 г. като малко ателие в гр. Разлог, за да се превърне през годините в един от най-големите износители на висококачествени мебели за Европа, Русия и Китай. Фирмата предлага цялостни решения както за домакинства, така и специализирано обзавеждане за хотели, ресторанти, административни сгради и комплекси за спорт и почивка.

  Срещата завърши по традиция с опознавателен коктейл, защото, както знаем «във виното е истината» и там се раждат повечето добри идеи!

  През месец юли, в Гранд Хотел София МВС инициира ден на отворените врати на тема „Еврофондове за бизнеса“.

  Целта на събитието  бе да запознае собствениците и ръководители на български и чуждестранни фирми у нас с различни възможности за финансиране и развитие на тяхната дейност чрез европейски фондове и програми.

  По време на събитието бяха направени две презентации на водещи в този сектор фирми:
„Персонал Холдинг“ АД  с лектор Ива Евгениева, член на управителния съвет и
„Евроконсулта“ ЕООД, с лектор Таня Илиева – собственик на фирмата.

  г-жа Ива Евгениева предостави полезна и подробна информация относно програма „Еразъм за млади предприемачи“, чиято основна цел е да стимулира и подпомогне предприемачеството в Европа като финансира обмена на опит между собственици на бизнеси от различни европейски страни. Също така беше предстаена и програма Еразъм+ като начин частните фирми да подпомогнат бизнеса си.

  Събитието даде възможност на участниците да получат отговори на своите въпроси по темата.  Денят завърши с коктейл, което направи възможно създаването на нови бизнес контакти.
  Предстоят ни уникални събития и приятни изненади и през Септември.

  От нас, екипа на MBC - с грижа и любов за нашите клиенти, клубни членове, приятели и почитатели!


Галерия
 
    Share