БРОЙ 7, 2018 XLIV   вход за абонати  
bg | en           

Каним ви на интерактивно практически насочено обучение


Преговори с доставчици

Модул II от Тренировъчна школа Доставки

Теми:

Водене на успешни преговори с доставчици. Договаряне на условия. Проучване. Излизане от общоприетото. Смущаване на отсрещната страна. Неетични преговори. Натиск в преговорите. Психология на успешно преговарящите.

Подробна програма:

1.        Фази на преговорите. Подготовка за преговорите. Размяна на информация. Техники за питане. Стратегии за водене на преговори.

2.        Скрита информация. Изтичане на информация. Събиране на информация – ролята на „глупака“. Кога да обсъждаме договора. Силата на посредника.

3.        Преодоляване на единствен доставчик. Авторитети и йерархия. Блъфиране. Създаване на прецедент. Коректен купувач.

4.        Първа оферта и контраоферта. Шок от предложението. Още нещо в последния момент. Промяна на мнението. Отказ в последния момент.

5.        Извиване на ръце. Избор на най-доброто от всички оферти. Умишлена грешка. Много преговарящи по различно време. Картелиране.

6.        Липса на време. Свършен факт. Натиск от вътрешен клиент или управителя. Силата на държавните органи. Справяне с ултиматуми.

7.        Характеристики на ефективния преговарящ. И двете страни печелят. Да спечеля повече на всяка цена. Културни различия. Мотивация. Решаване на личен проблем.

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Обучението ще се проведе на 30.03.2018г в х-л Хемус, София от 10.00 до 17.00ч.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 330 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.