Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

КЪМ ВСИЧКИ ТЪРГОВЦИ И ПОТРЕБИТЕЛИ СПРЕТЕ НАЙЛОНА


КЪМ ВСИЧКИ ТЪРГОВЦИ И ПОТРЕБИТЕЛИ СПРЕТЕ НАЙЛОНА!

Казвам се Денислава Георгиева. Студентка съм в Нов български университет със специалност „Връзки с обществеността“.

Отскоро съм мениджър „Еко продукти“ във фирма ДМД Консулт. Когато се запознах с дейността, която трябва да извършвам, си казах, че това ще бъде добро ново предизвикателство за мен. 

СТАВА ВЪПРОС ЗА 100% БИОРАЗГРАДИМИ И НАТОРЯВАЩИ ПОЧВАТА ТОРБИЧКИ, БЕЗ СРОК НА ГОДНОСТ, КОИТО НАПЪЛНО МОГАТ ДА ЗАМЕНЯТ ТАКА ПОЗНАТИТЕ НИ НАЙЛОНОВИ.

Най-големите разпространители на такъв тип торбички са аптеките с параметри под 39/49 см и по–тънки от 25 микрона. Ето затова наблегнах на работата с тях. Не мога да опиша разочарованието ми. При средна покупка в аптеките от 25 лева, да отричаме този безценен консуматив, който би донесъл само ползи за нас и природата ни. Който е ценен, колкото и ние самите сме ценни. За мен това е недопустимо. Сблъсквам се с торбички, направени от найлон с примес от отровния препарат - дегрален! Заобикалят наредбата като предлагат пликчета. И си мислят, че са много умни, че са спестили, а всъщност те и техните близки също живеят на тази земя.

А знаете ли другия недопустим факт, че тези найлони попадат в коремчетата на рибите и те измират постоянно? Толкова язовори, реки и морета са силно замърсени и ние продължаваме да живеем по този начин? Ами друго – че в България на ден си отиват по петдесет души от мръсен въздух?

Драги разпространители, вие спите ли спокойно, като знаете тези неща? Ако само дадете шанс на картофените торбички и помислите не само за себе си, но и за клиентите си, за цялото общество, тогава съм убедена, че ние, горите и природата ще сме по – живи и пъстроцветни!

Според репортаж по БТВ преди време, хората са готови да плаща за био, защото така ще можем да съществуваме  в по–нормални условия!

Стига с тази пародия, която се случва в държавата ни! Разговарям с хиляди собственици на аптеки и те сякаш не ме чуват. Подчертавам толкова големи ползи, които могат да се получат, но те не виждат реалността! Съдбата ни е в техните ръце...

Законът за тези торбички влезе в сила още преди няколко години. Не искаме дегрален, не искаме ментета!!!

Попаднах на свестни хора, които поръчват и силно се надявам да се задържат,и искам да изкажа своите  лични благодарности и да изброя клиентите, които отдавна са верни безусловно и мислят за доброто на всички и уважават страната, в която живеят.

В навечерието на най-мащабната кампания на бТВ „Да почистим България за един ден“ се обръщам към всички разпространители на найлонови торбички – Спрете! Помислете и се променете. Важно е за всички нас, в това число сте и вие и всички ваши близки.

Кога ще стане? Искрено се надявам много скоро да се променят обстоятелствата! Всички ние сме тези, които можем заедно да се борим и да искаме своето. С много хъс и упоритост, всяко желание може да стане реалност!

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО И ИСТИНСКАТА ЛОЯЛНОСТ!

ЦВЕТАН – ПАВЛИН ПАВЛОВ ЕТ

ЧА ВАНЯ РАДИЧКОВА 

АФРОДИТА -  2 ЕООД

ЕТ КАПИТОЛИЯ 

ЕТ АНГЕЛ ХАДЖИЦЕНЕВ

ИРМА МАТИНЬОН ЕООД

ЕТ ТАНЯ ТЕРЗИЕВА И СИНОВЕ

ГАЛЕНИЯ ЕООД 

ЕТ ФАРМА – ЖЕНЯ МИТЕВА  

Б – ФАРМА ЕООД 

АКВАМАРИН – 2007 ЕООД 

АНЕТА И СИЕ ФАРМА ЕООД 

ЗДРАВЕ ЕООД

АПТЕКА 1 ООД 

ЕТ БОЖИДАР БОЖИЛОВ

"АПТЕКА ГАЛЕНА" ЕООД 

ДУНАВ ФАРМ ЕООД

ЕТ – РУМЯНА СТОЙЧЕВА – РУМИФАРМ

ЕТ ТАНИ – ТАТЯНА ИВАНОВА

ФАРМАМЕД – МИНЕВА ЕООД

ВИТАЛИС ТЪРГОВИЩЕ ЕООД 

ЕТ ЕЛЕНА КИТЕВА 

АЛБА ЕООД

ИНА – 2005 ЕООД 

ДЕНИНОФАРМ - ЕООД 

ЕТ – ПАНАЦЕЯ АНГЕЛИНА ПЕТРОВА

ИРКА ЕООД 

ДИНАМИС ООД

ЕТ ВИТАЖЕН-СВЕТЛАНА БАНКИНА ЕТ ЖЕНХИМ – ЖЕНИ ДИМИТРОВА КАЛОЯН КОВАЧЕВ ЕООД

ГАЛЕНИЯ ЕООД - ЛИЛЯНА ЛАЛЕВА ЕЛИМЕКС - НЕЛА РАДЕВСКА – ЕТ

ТАНЯ ДАСКАЛОВА – ЕТ

ЕТ РЕМЕДИА - ЗЛАТАНКА АНГЕЛОВА 

И ДР.

 


 
    Share