Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Jobs Partner

  Бранш:

Лице за контакт:
Длъжност:

Е-майл:
Интернет страница:
Телефон:

Адрес:
ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ

Георги Найденов
Управляващ съдружник

office@jobspartner.com
www.jobspartner.com
02 866 21 92

София,
бул. България 51Б, ет. 3, офис B5


          Jobs Partner е българска иновативна компания, работеща в сферата на човешките ресурси със своите собствени, уникални практики и подходи. Ние сме агенция за подбор на персонал с фокус върху селекцията на качествен персонал посредством различни инструменти. Компанията използва разнообразни канали и иновативен подход за набиране на кандидати. Благодарение на младия и амбициозен екип от служители и  висококвалифицирания мениджмънт, Jobs Partner предлага услуги на най-високо ниво, оправдаващи доверието и очакванията както на клиентите, така и на кандидатите. Съзнаваме важността и значението на човешкия фактор и вярваме, че хората имат значение и те са движещата сила на всеки бизнес. В Jobs Partner ние вярваме, че правилната работа може да промени живота на човек и точният човек може да трансформира бизнеса.

        Какво е работата? Работата е движещата сила на света, но за да бъде тя наистина такава, трябва да се върши от точните и подходящи кадри. Какво означава думата „партньор"? Парньорът е спътник, съдружник, доверено лице, помощник. Партньорството предполага доверие, взаимопомощ и постигане на обща цел заедно. Доброто партньорство е основано на взаимно доверие, откритост, професионално и етично отношение. Именно това са нашите ценности. Ние в Jobs Partner се стремим да изграждаме дългосрочни отношения с нашите клиенти и партньори, основани на уважение и взаимно доверие. За нас е важно нашите клиенти да спазват основните правила при бизнес етиката по време на сътрудничеството ни. Задължително правило при ново сътрудничество е да бъдем партньори с компании, които приемат и спазват кодекса на труда и имат отношение към развитието на служителите си след тяхното назначаване. Ето защо Jobs Partner  е правилният избор. Ние се стремим да бъдем добри парнтьори в бизнеса, намирайки подходящите кадри, за да бъде той успешен.

Част от културата ни е да изграждаме открита комуникация с работодателите и кандидатите по време на всеки етап от съвместната ни работа, защото опитът ни е научил, че липсата на такава води до двустранно разочарование. Ние ще бъдем до Вас на всяка крачка по пътя към намирането на подходящите кадри за Вашия бизнес.

Нашата визия е да бъдем лидери в създаването и предоставянето на иновативни решения и услуги, които да дават възможност на клиентите ни да бъдат печеливши в непрекъснато променящата се работна среда.

            Вярваме, че услугите, които предлагаме трябва да са уникални, съобразени с индивидуалните изисквания на клиентите ни. Компаниите на пазара са различни, хората също, затова няма универсално решение, което да е приложимо за всички. Ние се стремим да бъдем различни, целта ни е да се отличаваме от другите компании в бранша, но също така да използваме най-добрите практики в него. Стремим се да предложим на нашите клиенти качествени решения и бързи резултати.

            Вашите служители са най - важният актив на Вашата компания, но намирането на подходящите хора за Вашия бизнес може да бъде трудна и отнемаща време задача. Ние в Jobs Partner разбираме предизвикателствата, свързани с намирането на квалифицирани кандидати и сме посветени на това да Ви помогнем да откриете най-ценните за Вас кадри.   

Добавен в нашия каталог на 29.09.2017.