Брой 02, 2019 L   вход за абонати  
bg | en           

Избират най-добрите мениджъри в морския регион Морските Оскари ще бъдат връчени на 17 август в Златни пясъци


Избират най-добрите мениджъри в морския регион

Морските Оскари ще бъдат връчени на 17 август в Златни пясъци

Постиженията в морския ни регион са свързани най-вече с професионално управление на бизнеса в различните сфери, най-вече в туризма, отчита журито на четвъртото издание на Морските Оскари. Организаторите на престижната церемония - VIP Communication PR, поставят на фокус тази дейност с категорията Най-добър мениджър на годината. Наградите ще бъдат връчени на 17 август в курорта Златни пясъци.

Партньорите на конкурса номинираха Биляна Белчева, която ръководи успешно екипа на хотел "Мирамар" в Созопол от 2015 г. Резултатите са видими - отлични оценки в най-голямата световна мрежа за резервации Букинг.  

Професионалният опит на Биляна Белчева започва на круизините кораби “Celebrity Crusises” от 1999 г., където работи 7 г.
След това управлява апартаментни комплекси в Слънчев Бряг.
Нагледен пример за еволюция в туризма - така определят работата й експертите. Само за 3 години под нейно ръководство е изграден екип в хотел Мирамар, в който комуникацията, доверието и високото качество на предлаганата услуга са ключови елементи за успеха на туристическия продукт, предлган в хотела.
"Целта ми е да направя цялостна промяна на имиджа на България. Вече имам 19 години опит в туризма и се убедих, че има начин да постигнем успехи с много труд и постоянство", категорична е Биляна Белчева.

Наградите Marine Lifestyle Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения  в черноморския регион на страната. 

Организаторите ще номинират компаниите от морския регион до 10 август.  Основна цел на събитието е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на българските компании у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България. Повече информация в страницата на организаторите: www.vipcompr.com

Социално измерение е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън е за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy. 

 

17.07.2018


 
    Share