БРОЙ 08, 2017 XXXIII   вход за абонати  
bg | en           

Инкофудс подобряват обслужването на клиентите си с бизнес правилата в EnterpriseOneR


Инкофудс подобряват обслужването на клиентите си с бизнес правилата в EnterpriseOne®

Новата функционалст проследява автомачично спазването на срокове за изпълнение

 

Навременните доставки  са основата на клиентската удовлетвореност при дистрибуторските компании. Често обаче, когато се борят със сроковете за доставка, дистрибуторите пропускат да се съобразят с други специфични изисквания на клиентите, свързани например със сроковете на годност. За да гарантира, че това няма да се случи с техните клиенти, Инкофудс започна да използва новата функционалност за бизнес правила в EnterpriseOne®, която проверява дали са спазени техните изисквания за срокове на партидите и ако има някакъв проблем, не позволява стоката да се изпрати.

“Макар да ни се случваше изключително рядко да не се съобразим с изискванията на клиентите за сроковете на партидите, това ни създаваше вътрешна неудовлетвореност, че не сме перфектния партньор, който се стремим да бъдем. Използвайки новите бизнес правила в EnterpriseOne® можем да сме спокойни, че на 100% сме изпълнили обещанието си ” – Споделя Георги Камбуров, IT мениджър в Инкофудс.

Новата функционалност за бизнес правила в EnterpriseOne® е мощен инструмент, който позволява да се настройват неограничен брой параметри, чиито стойности се следят автоматично, а когато излязат извън нормите се получава предупреждение или забрана за продължаване на работата. Това дава гаранция, че приетите политики за срокове и качество винаги ще се спазват, което води до повишаване на клиентската удовлетвореност и лоялност. Бизнес правилата в EnterpriseOne® се използват и за създаване на калкулирани атрибути, които показват информация от свързани документи или пък визуализират сумирани данни.

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително-вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. ERP.BG има развита мрежа от специализирани партньори: бизнес консултанти по внедряване, dev партньори за развойна дейност и създаване на приложения, висококвалифицирани специалисти от експертен отдел, осигуряващи иделогична поддръжка на клиентите и партньорите.

Повече информация за ERP.BG можете да откриете на адрес: http://erp.bg/

09.11.2017


 
    Share