Брой 01, 2019 XLIX   вход за абонати  
bg | en           

ERP.BG ( И Ар Пи България ООД)

  Бранш:

Лице за контакт:
Длъжност:

Е-майл:
Интернет страница:
Телефон:

Адрес:
ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ

Наталия Футекова
Управляващ съдружник

info@erp.bg
www.erp.bg
02 951 59 39

София,
бул. Ген. Столетов 11, вх. Б, ет. 1


ERP.BG е една от първите компании в България, специализирали се в разработката, внедряването и поддръжката на софтуерни системи за управление на бизнеса. Компанията е създател на една от първите български ERP (Enterprise Resource Planning) системи EnterpriseOne, която се използва от водещи предприятия от различни икономически сектори. Днес EnterpriseOne се налага сред най-иновативните такива решения и е първото у нас, изцяло оптимизирано за работа през мобилни устройства.

ERP.BG има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, козметична и хранително - вкусова промишленост, текстил, транспортна дейност, строителство, строителни материали, финансово-счетоводно консултиране и др.

Компанията e член на Българската асоциация на софтуерните компании и Българската асоциация по информационни технологии. Компанията участва в много образователни инициативи, свързани с развитие на образованието по информационни технологии и е партньор на ERP Academy - иновативен проект, който обединява представители на бизнеса и образованието.

Галерия
Добавен в нашия каталог на 26.05.2016.