Брой 02, 2019 L   вход за абонати  
bg | en           

Посрещнете есента с нов смартфон от VIVACOM


Три нови модела на Samsungвлизат в търговската мрежана телекома

12.10.2018 г., гр. София. Есента пристига с атрактивни оферти за три нови смартфона Samsungс подобрени характеристики и дизайн. Моделите са в различни ценови сегменти, с привлекателни цветове и вече са налични в търговската мрежа на VIVACOM с над 240 магазина в цялата страна, както и онлайн - на сайта на телекома: www.vivacom.bg

След официалната премиера през септември, вече и у нас идватSamsungGalaxyJ4+ и SamsungGalaxyJ6+. И двата модела имат характерния за премиум устройствата на Samsung инфинити дисплей, който почти премахва рамките и създава усещане за безкрайност и дълбочина на картината. SamsungGalaxyJ6+ разполага с функция за лицево разпознаване, сензор за пръстов отпечатък, разположен отстрани на рамката, както и с двойна основна камера. Потребителите могат да избират между черен и сив корпус само за 249.98 лв. еднократно плащане или 12.98 лв. на месец в комбинация с план Smart L+. В разнообразие от черно и златно, със същия тарифен план се предлага и GalaxyJ4+ на най-добра цена от 189.98 лв. в брой или 9.98 лв. на месец. За почитателите на по-нестандартни цветове, до края на месеца SamsungGalaxyJ6+ ще бъде наличен и в ярко червено, а GalaxyJ4+ - в нежно розово.

Атрактивно е и предложението за новия смартфон Samsungот серията А. GalaxyA7e с тройна основна камера, която се предлага за първи път в популярната серия на компанията. Основната камера предлага отлични резултати при намалена осветеност, а освен това използва интелигентна технология за категоризиране на обектите и автоматично настройване на цвят, контраст и яркост за още по-впечатляващи кадри. Всичко това се допълва от изчистения стъклен дизайн на корпуса. Смартфонът се предлага в цветове за всеки вкус - черен, син и златен. Моделът може да бъде намерен за 419.98 лв. в брой или 19.98 лв. на месец с план Smart L+.

Цените на смартфоните са с до 50 лева по-ниски, ако бъдат поръчани през сайта на телекома в комбинация с тарифен план Smart L+.

 

12.10.2018


 
    Share