Брой 02, 2019 L   вход за абонати  
bg | en           

MyPrint.bg представя FreeDesign® – безплатно онлайн приложение за дизайн на печатни рекламни изделия в помощ на малкия и среден бизнес


MyPrint.bg представя FreeDesign®безплатно онлайн приложение за дизайн на печатни рекламни изделия в помощ на малкия и среден бизнес

MyPrint.bg има удоволствието да Ви съобщи, че вече можете да се възползвате от напълно безплатно интернет приложение за дизайн на печатни изделия с включена богата библиотека от безплатни графични шаблони и менюта на български език.

Новото ни онлайн приложение FreeDesign® е създадено в помощ на малкия и среден бизнес, както и за крайни потребители които искат сами да създадат визията на своето печатно изделие и да поръчат професионален печат. Не се изисква сваляне и инсталиране на софтуер на Вашия компютър. Достъпът до приложението става изцяло през интернет и то може да бъде тествано без всякакви условия.  Ако все пак потребителя иска да запази своите проекти или да поръча печат, достатъчно е само да регистрира и използва собствен клиентски профил на онлайн печатницата MyPrint.bg.

FreeDеsign® разполага със стотици предварително разработени идеи под формата на готови графични шаблони, които са подредени по теми в зависимост от бранша или събитието за което се подготвят печатните продукти. Потребителите могат да качват и собствени графики или снимки. Приложението има интуитивен интерфейс и подсказва с помощта на символи и текст какво ще бъде качеството на изображението или докъде ще бъде изрязано то след увеличение до по-голям размер. FreeDesign разполага също така с инструменти за вграждане на готови геометрични фигури, както и за текстообработка с над 200 шрифта на латиница и засега 2 шрифта на кирилица – NimbusSansME и Timeless Light. Всички непрофесионалисти могат да се доверят на FreeDеsign® и да очакват отлично качество на печат.

Приложението е свързано директно с онлайн печатницата http://www.myprint.bg . По този начин потребителя вижда крайната цена на продукта според конфигурацията която е зададена, завършения графичен дизайн и срока за доставка до врата. С тази автоматизирана система ще спестите време от комуникация и ще имате контрол над крайния резултат.

Стартирайте първия си проект или просто се позабавлявайте с FreeDеsign® тук

Не се колебайте да се свържете с нас при всякакви въпроси по които можем да бъдем полезни.
office@myprint.bg
+359 82 521 306
+359 889 446 306

19.06.2018


 
    Share