Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

ГРАД КУЛА В ТОП 2 НА WHITESNAKE


ГРАД КУЛА В ТОП 2 НА WHITESNAKE


Whitesnake подлуди северозапада , гости от македония, румъния, косово и албания ще се забавляват в новата музикална дестинация на България.
Градовете Кула, Видин и Белоградчик сред най - търсените места за настаняване това лято.
Безплатен концерт на Whitesnake в Зайчар, Сърбия, ще пълни хотелите в област Видин от фенове на групата, оказа се че цените на билетите Hills of Rock 2019 в България за концерта са от 120 лв. до 180 лв, като голяма част вече са изчерпани.
След Бѝли А̀йдъл и Whitesnake иконите на рокендрола идват в Зайчар! Входът за всички концерти е безплатен.
Фестивалът за китарата в Зайчар ще се проведе от 27 до 29 юни.
Концертът на Whitesnake е част от световното им турне Flesh & Blood 2019. то ще включва песни от най-новия албум на групата, както и най-големите хитове от тяхната дългогодишна кариера.
Една от най-големите рок банди на всички времена е включила Зайчар в графика на новото си световно турне "Flesh & Blood". Групата в Зайчар пристига от Будапеща, и ще открие фестивала в Зайчар, а след това продължава пътуването си към България.
Hills of Rock 2019. култовият фестивал ще се проведе от 28 до 30 юни, а Whitesnake ще видим на 29 юни. Проектът се осъществява за трета поредна година като част от програмата на Пловдив 2019 - Европейска столица на културата.
Фронтменската група на David Cavaverdale ще изпълнява песни от новия албум "Flesh & Blood", който ще бъде пуснат в края на май. Първият сингъл "Shut Up & Kiss Me" вече е по всички радиостанции.
Наско Цанов - Критика Лайфстайл

 

11.02.2019


 
    Share