Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

Ето в каква обстановка ще се състезават над 600 плувци през уикенда


Раздадоха Строителните Оскари 

Общините Благоевград, Казанлък, Шумен и Челопеч с призове за благоустройство


Общини, архитекти, инвеститори и строители бяха отличени от осмото издание на годишните награди LUXURY PROPERTY AWARDS 2018 снощи в балната зала на хотел Premier BW Airport Sofia.
Международното жури на осмото издание на престижните награди даде високи оценки за развитието на големи и малки общини в България и за новите им благоустройствени проекти. Златни статуетки  бяха връчени на общините Благоевград, Казанлък, Шумен и Челопеч. 

"Строителството в България доказа, че е на европейско и световно ниво" каза почетният председател на журито Клифърт Лортлок.  

Организаторите получиха поздравителен адрес до организаторите на събитието ВИП Комюникейшън от председателя на комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление Искрен Веселинов: "Убеден съм, че с цялата си многогодишна дейност Вашата агенция ще продължи да изпълнява значимата роля в популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогнете техните стремежи за по-добро качество на живот в България".   

 Събитието популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България. 

Водещи на събитието бяха журналистката и съорганизатор на церемонията Патриция Кирилова и носителят на приза Златен глас на България - Симеон Владов. Прогарамата започна с класически шедьоври и с цигулката на българския Моцарт - Георги Димитров. Гостите аплодираха и звездата от "Черешката на тортата" Галиана Арсова, която изпълни залата с емоции с вечните български песни.

Партньори на събитието бяха  Съюзът на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата.

В категория "Голяма община с принос в благоустройството" 2018 отличието получи Община Благоеврград, а наградата взе зам.-кметът по строителството и сигурността Емилия Тунева.

Специалната награда "Лидер в строителството и инфраструктурата" 2018 бе за Община Казанлък, а призът бе връчен на архитект Георги Стоев, главен архитект на общината. 

"Малка община с принос в благоустройството" 2018 бе за община Челопеч, а наградата получи кметът инж. Алекси Кесяков. 

В категория "Луксозно обществено строителство" 2018 отличието бе за Зала АРЕНА Шумен, връчен на инж. Боян Тодоров, заместник-кмет "Строителство и екология". 

Ето и другите призьори:

Архитектурно студио на годината - БУЛАРХ, арх. Боян Захариев Инвеститор на годината - NOVA CITY GROUP Луксозно многофамилно строителство - ЛУКС БИЛД БГ ООД за Комплекс Lincoln Park Residence. 

Лидер в луксозното жилищно строителство - Ню Билдинг Пропърти Луксозно бутиково строителство - Сграда MV Резидънс на Бигла III

 Най-продаван луксозен жилищен проект  -Комплекс Mountain View Park в София 

Луксозен ваканционен комплекс - Арт Комплекс АНЕЛ, Созопол Луксозно реновирано строителство - Преустройство на музейна сграда в детска градина в кв. Бояна, Булстрой Груп 

Луксозен пространствен дизайн - IRON BROTHERS

Луксозен интериорен дизайн - арх. Боряна Христова за Хотел Холидей Ин Пловдив 

Строителна компания на Годината - АРХ Сити Строй ЕООД 

 Призовете бяха връчени от Николай Борисов, заместник областен управител на София област, депутатът от управляващата коалиция Георги Колев - член на комисията по благоустройство, 

Георги Григоров - председател на Националната Строителна Федерация, Стамен Янев - изпълнителен директор Българска Агенция за Инвестиции, Георги Стоилов -почетен председател на Международната Академия на Архитектурата, акад. Ганчо Попов - собственик на сп. Човешки ресурси, както и от директора за "Развитие на Малки и средни предприятия" от Изплнителната Агенция за малки и средни предприятия - Борислав Димитрачков. 

Снимки ВИП Комюникейшън 

https://www.facebook.com/pg/vipcommunication.pr/photos/?tab=album&album_id=10156749605413530

Видео ХАЙЛАЙФ

Видео - Връчване на награда за общините  Благоевград, Казанлък, Шумен и Челопеч https://youtu.be/TOcleykADUk

11.10.2018


 
    Share