Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

ESTETA INTERIORI С НОВ ШОУРУМ ЗА КУХНЯ И БАНЯ


ESTETA INTERIORI С НОВ ШОУРУМ ЗА КУХНЯ И БАНЯ

През изминалият месец се проведе официалното откриване на новия шоурум на Esteta Interiori. Гости на събитието бяха избрани архитекти и интериорни дизайнери от страната. 

Гостите бяха посрещнати в атрактивна атмосфера и с впечатляващ кетъринг, а за комфорта им се погрижиха водещият Ники Кънчев и шеф Елица Котева. Интериорните дизайнери на Esteta Interiori представиха на гостите най-новите предложения на компанията, демонстрирайки на място голяма част от иновативните технологии. Преди началото на основната част на вечерта, гостите имаха възможност сами да се разходят из шоурума.

Започвайки от етажа за баня, неотразимият Ники Кънчев демонстрира част от изненадите на шоурума пред гостите, като особено впечатление направиха осемте напълно функциониращи смесители във фоайето на сградата. Специални овации спечели работещата душ кабина, а изненадата на вечерта бе, че една от поканените дами се осмели да се изкъпе по време на представянето. 

Продължавайки програмата, този път на етажа за кухня, харизматичната Елица Котева прикова вниманието с майсторски изпълнен и завладяващ кулинарен спектакъл. Шеф Котева се възползва от напълно функциониращите кухни в шоурума и приготви зашеметяващи десерти по атрактивен начин, а част от гостите имаха късмета да се включат в приготовленията. Всички дошли на събитието имаха възможност да пробват от вкусотиите, приготвени пред очите им. 

След спектакъла на шеф Котева, Ники Кънчев отново пое юздите на вечерта и раздаде няколко награди на гостите, дръзнали да се включат в програмата. Водещият разказа още интересни факти за шоурума, както и демонстрира някой от функционалностите на етажа за кухненски предложения. 

Гостите на събитието имаха възможност да се докоснат до предложенията на Esteta Interiori, както и да разгледат иновативните технологии, демонстрирани в шоурума. Освен функциониращите кухни и бани, специално за събитието бяха изложени последно поколение модулните дивани, както и машините за изкачване на товари по стълби от Zonzini, които компанията използва за доставките си. 

На всички гости бяха раздадени специално изработени за събитието бял шоколад и отлежало кюве, реколта 2016 година.

Шоурумът се намира в София, на Околовръстен път 124. Повече информация можете да намерите на Esteta.bg

 


 
    Share