Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

EINHELL ( Айнхел България ООД)

  Бранш:

Лице за контакт:
Длъжност:

Е-майл:
Интернет страница:
Телефон:

Адрес:
МАШИНИ, МАШИНОСТРОЕНЕ

Нели Радева
Управител

office@einhell.bg
www.einhell.bg
052 739 038

Варна,
бул. Цар Освободител 331


Айнхел България ООД е част от акционерното дружество Einhell Germany AG със седалище Ландау/ Исар, Германия. Създадена през 1964 г., компанията Einhell се развива от малък семеен бизнес до световен бранд с представителства в 82 страни, с около 1300 служители по света и годишен корпоративен оборот от € 444 милиона.

Над 50 години Einhell разработва и продава електроинструменти и градинска техника за дома, градината и свободното време, следвайки философията „марково качество на разумна цена“. От самото начало, най-важните фактори за успех остават последователно високото качество на продуктите и атрактивната ценова политика, фокусирана върху устойчивост и постоянство. 

Всички продуктови иновации се ръководят от принципа да се улесни работата в къщата и градината, както и да се намери идеалната комбинация между естетика и функционалност. Към момента продуктовото портфолио на Einhell включва около 3500 артикула.

Айнхел България ООД предлага продуктите Einhell  на територията на страната от 1997 година, което я определя като фактор на българския пазар. Фирмата е в успешни партньорски отношения и работи с всички интернационални структури и местни търговски вериги. Разполага и с развита търговска мрежа в страната.

Айнхел България ООД притежава всички европейски сертификати за продуктите си, тъй като са покрити всички европейски норми. 

Галерия
Добавен в нашия каталог на 12.04.2017.