Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

ДОКАЗАНОТО ВИСОКО КАЧЕСТВО ПЕЧЕЛИ НОВИ ПОЧИТАТЕЛИ НА КАФЕ SPETEMA


advertorial
Кафето е удоволствие и почивка,
вдъхновение и споделеност,
време за приятелски разговор,
за усмивка и едно от нещата,
без които не бихме могли
да си представим живота.
sptet.png
ДОКАЗАНОТО ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПЕЧЕЛИ НОВИ ПОЧИТАТЕЛИ НА КАФЕ SPETEMA

                                                                                                                                                          ... повече от 15 години

  Марката SPETEMA предлага на пазара седем вкусови бленда кафе, които задоволяват различните вкусови предпочитания.

 Spetema е българска марка, позиционирана във високия клас продукти и убедително се налага пред утвърдени чужди марки.

  Тайната на SPETEMA се крие в хармоничното съчетание на висококачествени сортове кафе.

  Продуктовото портфолио на марката SPETEMA е разработено
с помощта на водещи международни експерти.

  Кафе SPETEMA e резултат от детайлни проучвания сред българските потребители и отговаря изцяло на вкуса и нуждите на пазара.  SPETEMA e символ на еспресо кафе произведено в България.

  Компанията е изградила партньорски отношения с Италианския Национален Еспресо Институт - един от водещите в областта на кафето в Европа.


„Във фабриката ни, където се произвежда SPETEMA, можем да сътворим кафе магия по всяка зададена рецептура,  да изпълним всяко желание“,
казва собственикът на марката г-н Яник Мекушин.


  Максимата за затвърждаване на марката SPETEMA е постоянството в доказаното  качество на продуктите. Добрият имидж се гради чрез висок контрол на производствения процес. Най-модерната фабрика за производство на кафе в Югоизточна Европа е сертифицирана по международния стандарт FSSC 22000, издаден от TÜV Rheinland - Германия, което гарантира произхода, безопасността и високото качество на продуктите.

  За марката SPETEMA се внасят точно определени сортове качествено кафе Арабика и Робуста от Бразилия, Колумбия, Никарагуа, Кения, Индия и Етиопия.

  Кафето под марката SPETEMA е в категорията на средно изпеченото кафе, при което цветът и ароматът се запазват най-добре. Суровото кафе се получава в ютени или сезалови чували по 60 и 70 кг. Извършва се преглед съгласно Класификатор за входящ контрол. Процесът на изпичане е напълно автоматизиран. Изпечените видове кафе автоматично се смесват, спрямо разработената рецептура за конкретен бленд. Качество на продукцията се следи от модерни апарати за контрол, с които е оборудвана лабораторията на компанията.

  Следвайки световните трендове в потребителското търсене марката SPETEMA допълни портфолиото си със зелено кафе и биокафе, както и индивидуални дози кафе (POD разфасовка).
  Spetema Bio е единственото биокафе, произведено в България. За производството му се доставя 100% сурово биокафе Арабика. Суровината за Spetema Bio се закупува само от сертифицирани производители.

  Индивидуалните дози (POD) кафе са все по-търсени и предпочитани на пазара, защото в тях кафето се съхранява много по-добре и дълго. Поради големия интерес от фирмите към POD–разфасовките, компанията разви специална програма OFFICE CLUB, която включва и предоставяне на безплатна кафе машина за срока на договора.

  Освен кафето и всички консумативи за него, SPETEMA предлага голямо разнообразие от чай, сокове, подсладител Стевия, мед, захар на пакетчета, сметана и аксесоари.

  Фирмата има добре разработена дистрибуторска мрежа от 14 регионални офиса и 18 изнесени представителства.

  Марката SPETEMA е най-добре позиционирана в ХОРЕКА канала - хотели, ресторанти, кафенета. Следващата цел е утвърждаване на марката в магазинната мрежа, като компанията стартира нова рекламна кампания под мотото:

„КАФЕ SPETEMA – СЪБУЖДА СЕТИВАТА“


coffee_beans_PNG927344.png

 
    Share