БРОЙ 2, 2018 XXXIX   вход за абонати  
bg | en           

Динамично развитие бележи медицинският туризъм на Балканитенския Туризъм


Динамично развитие бележи медицинският туризъм на Балканите

Церемонията е тази вечер в хотел Премиер в София 

 

Възможностите за медицински туризъм се разширяват все повече на Балканите, категорично е международното жури на годишните Балкански награди за туристическа индустрия. Церемонията, която ще се състои на тази вечер в хотел Premier Best Western София, ще отличи значимите постижения в туризма на полуострова. 

През последните години един от водещите туроператори на Балканите - „Караджъ Турс”, бележи успехи и в една нова, динамично развиваща се сфера – медицински туризъм, като основава „Медикъл Караджъ”. Въпреки, че новото звено е от няколко години на пазара, успява с динамични темпове да се наложи на медицинската сцена и да привлече пациенти от цяла България и целия Балкански полуостров . Мисията на „Медикъл Караджъ” e да изгради един нов път за по – добър и здрав живот. Екип от специалисти осъществяват връзката между нуждаещите се и болничните заведения или клиники в България, Турция, Австрия и др. Eдно от най – големите предимства на фирмата е възможността за дистанцирана консултация между пациента и болничните заведения. 

 „Медикъл Караджъ” спомага за консултации относно преводи и легализации на болнични документи, осигурява преводачи на място за всеки пациент независимо в коя точка на света се намира. "Медикъл Караджъ” стартира с консултации и прегледи в направления на пластичната хирургия и присаждане на коса при мъже, с което бележи завидни успехи. Фирмата разшири дейността си и се специализира в направленията: пулмология, ендокринология, кардиохирургия, инвитро процедури, офталмология, естетична хирургия, урология, орална и дентална медицина, ортопедия, гинекология, нефрология, педиатрия, онкология и други.

С празничната церемония организаторите от ВИП Комюникейшън ще дадат старт на Коледните тържества през декември. Подробности в сайта на организаторите: www.vipcompr.com.

 

 

 

06.12.2017


 
    Share