БРОЙ 2, 2018 XXXIX   вход за абонати  
bg | en           

Боровец щурмува Балканските Оскари за Туризъм


БОРОВЕЦ ЩУРМУВА БАЛКАНСКИТЕ ОСКАРИ ЗА ТУРИЗЪМ

СОФИЯ СТАВА СТОЛИЦА НА БАЛКАНСКИЯ ТУРИЗЪМ УТРЕ В ХОТЕЛ ПРЕМИЕР

Най-старият ски-курорт у нас - Боровец, влиза в надпревара за Балканските туристически Оскари с целогодишния планински хотел Мура, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.Церемонията, която ще се състои на 5.12. 2017 г. от 20 ч. в хотел Premier Best Western София, ще отличи значимите постижения в туризма на полуострова.

Като един от най-големите български курорти по дължина и капацитет на ски пистите и съоръженията, Боровец е отправна точка и за някои от най-интересните туристически маршрути в Рила планина. 
3-звездният хотел Мура е разположен в центъра на курорта, сред вековните иглолистни гори на Рила планина в центъра на Боровец с бърз достъп до всички ски-писти, само на час път от София. Хотелът се намира на 1250 м надморска височина, където комбинацията от кристално чист въздух, мирис на борови гори и цветовете на синьото небе и зеленината на гората неизбежно водят до възстановяването на духа и тялото. През летните горещи дни предлага прохлада във външния басейн на хотела и луксозен плаж.
Разполага с 46 уютни двойни, 19 тройни стаи, 1 апартамент и 1 фамилна стая. 
Мура предлага стилен ресторант с капацитет 200 места, лоби-бар с камина в модерен стил съчетан с уюта на дома и просторна тераса, безплатен Wi-Fi в стаите и общите помещения, фитнес-зала, помещение за масажи, собствен ски – гардероб и конферентна зала със 150 места.

С празничната церемония организаторите от ВИП Комюникейшън ще дадат старт на Коледните тържества през декември. Подробности в сайта на организаторите: www.vipcompr.com.

 

 

05.12.2017


 
    Share