Брой 10, 2018 XLVII   вход за абонати  
bg | en           

Balkan Business Awards 2018 подкрепя образователна инициатива -Иновации от Гърция с номинация от Балканските Оскари


Balkan Business Awards 2018 подкрепя образователна инициатива 

Иновации от Гърция с номинация  от Балканските Оскари 

Иновациите в бизнеса ще бъдат отличени по време на  най-големия бизнес форум на Балканите - Balkan Business Awards 2018,  съобщават организаторите на събитието от ВИП Комюникейшън.  

Церемонията ще се състои  на 7 март 2018 г. от 20 ч., в хотел Best Western Premier Sofia Airport, а международно жури ще даде своите оценки за участниците.

Престижните награди подпомагат също и инвестициите в образованието  и инициират стипендии за социално слаби отличници и ученици в неравностойно положение, които искат да останат да учат и да работят в България. Партньор на събитието е международната студентска неправителствена организация AIESEC, която ще представи  своето интерактивно събитие - "Бизнесът в действие", провеждащо се за 13-та година. 
Организирано изцяло от студенти за студенти това събитие цели да засили практическото познание на студентите в България, като им позволява да работят рамо до рамо със служители на различни компании. Това е форум, който изгражда мост между студентите и бизнеса.
 

Партньори на събитието са също: Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Румънската Търговско Промишлена Палата, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцкия Бизнес Съвет в България, Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други. 

Иновативните продукти на гръцката компания PAINMASTER HELLAS получиха номинация от партньорите на конкурса с новата формула за решаване с един от големите проблеми на 21 век - преумора и стрес. Продуктите на фирмата прилагат революционни технологии, който не съдържат медикаменти, контролират болката и насърчават изцелението.  Painmaster  е удобно и иновативно средство за лечение в движение и ежедневно подобряване на здравето.  

Най-голямата дентална верига у нас - ЕО Дент, получи заслужена номинация в категория Корпоративна и социална отговорност. Клиниката създаде първата по рода си специализирана имплантологична клиника и детска дентална клиника за лечение на деца със специфични потребности със силно изразена корпоративна социална отговорност и ангажираност за хора в неравностойно положение - деца и възрастни. 

Една от водещите общини на Балканите - Стара Загора, получи също престижна номинация от  Balkan Business Awards 2018.  

  В последните години Стара Загора се утвърди като желана инвестиционна дестинация в Европа. Още в началото на 2018-та Международната рейтингова агенция Standart & Poor’s повиши дългосрочния кредитен рейтинг на Общината на „ВВВ-“, със стабилна перспектива. Потенциалът на областния град бе оценен и от  fDi Magazine -  издание на  Файненшъл Таймс. 

 

Повече информация в сайта на организаторите: www.vipcompr.com