Брой 02, 2019 L   вход за абонати  
bg | en           

АМОР и Финансовият университет в Русия открива регистрация за кандидатстване на студенти


 

 

АМОР и Финансовият университет в Русия открива

регистрация за кандидатстване на студенти

Международният партньор на Сдружение АМОР – Финансовият университет при правителството на Руската Федерация скоро открива регистрацията си за бъдещи студенти бакалаври.

Финансовият университет при правителството на Руската федерация е един от лидерите на руското образование в обучението на специалисти в областта на икономиката и финансите. Университетът има интерес да привлече студенти от България, които ще получат високо ниво на обучение и международно признание.

Припомняме Ви, че през месец април 2018 г. бе подписано международно тристранно споразумение за сътрудничество между Финансовия университет при правителството на Руската федерация, сдружение „АМОР” и фондация „Славяни“, като основна точка в споразумението присъства темата за разпределяне на квоти за безплатно образование на български студенти във Финансовия университет в руската столица.

Университетът през месец септември 2018 г. започва годишния си „Международен конкурс за младежи“, който ще се превърне в платформа за подбор на студенти, които говорят руски и английски език. Най-достойните кандидати ще получат безплатно образование за пълния период на обучение в Москва.

Регистрацията за участниците в конкурса се отваря на 1 септември 2018 г. на страницата:

http://www.fa.ru/…/uprsa…/gprstm/mks/Pages/registration.aspx

За допълнителни въпроси сдружение АМОР ще отговаря на имейл:
office@amorbg.com