БРОЙ 2, 2018 XXXIX   вход за абонати  
bg | en           

1065 младежи ще бъдат мениджъри за един ден на 12 октомври


1065 МЛАДЕЖИ ЩЕ БЪДАТ МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН НА 12 ОКТОМВРИ

JA България организира инициативата за 16-та година, след като през пролетта получи специалната награда на Комисията по етика към БДВО и Първа награда за Програма от нестопанския сектор - за „Мениджър за един ден"

Уважаеми журналисти,
Заповядайте на тържествената церемония на инициативата „Мениджър за един ден" в четвъртък, 12 октомври 2017 г., от 17:30 до 19:00 ч. в София Тех Парк, сграда Инкубатор, зала JA Startup Hambar.
Под надслова „Вдъхнови бъдещето" на 12 октомври ще се проведе 16-то издание на „Мениджър за един ден". За участие кандидатстваха 1700 ученици и студенти, а като работодатели-домакини на младежите в този ден се регистрираха близо 200 компании, институции, неправителствени организации, които осигуряват работните места за мениджърите за един ден.
По време на програмата, както всяка година, утвърдени професионалисти от всички сфери на бизнеса и обществения живот и държавни управници дават възможност на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната организация. Реализирайки на практика своята социална отговорност, домакините потапят своите „мениджъри за един ден" в работното си ежедневие, показват им отвътре как работи техния сектор и ги вдъхновяват да открият своето професионално призвание.
И тази година програмата ще се проведе в цялата страна и ще започне с началото на работния ден, в 55 населени места в България. Денят в София ще завърши с тържествена церемония в JA Startup Hambar, където мениджъри и техните „заместници" за ден ще споделят своите преживявания и впечатления от инициативата.
Сред официалните гости на 12 октомври от 17:30 в JA Startup Hambar, които ще поздравят участниците и ще споделят своето преживяване от програмата, ще бъдат: кметът на София, Йорданка Фандъкова, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, изпълнителният директор на HP Inc. България, Асен Георгиев, търговският директор на Microsoft и член на УС на JA България, Иво Русев и други водещи имена от обществения и бизнес живот на България.
Тази година „Мениджър за един ден" се осъществява с генералната подкрепа на HP и подкрепата на Coca-Cola HBC и комуникационната група Publicis One. Медийни партньори на инициативата са bTV, Нетинфо, Economy.bg, Karieri.bg, Investor Media Group. Водещ на церемонията ще бъде Антон Хекимян от бТВ, а Мино Караджов от Vbox7 сериала „Не така брат" и участник в събитието за втора година, ще отправи специално обръщение към младежите в залата.

За повече информация, може да се обърнете към: Светослава Стоянова, JA България
тел. 02989 43 61, 0879 63 56 90, E-mail: svetoslava@jabulgaria.org

 

 

 

11.10.2017


 
    Share